У DIRT 5 і NBA 2K21 проходять безплатні вихідні в Steam

7 березня 2021, 12:30оновлено 24 березня 2021, 16:46
Протягом декількох днів користувачі можуть безплатно пограти в ці ігри або купити їх зі знижкою.
У DIRT 5 і NBA 2K21 проходять безплатні вихідні в Steam
Безплатні вихідні в Steam / Valve

Розробники зі студій Codemasters і Visual Concepts оголосили про безплатні вихідні в сервісі Steam для своїх останніх тайтлів – перегонової гри по бездоріжжю DIRT 5 і баскетбольного симулятора NBA 2K21.

До 8 березня о 20:00 за київським часом користувачі можуть безплатно пограти в ці ігри, а після перенести свій прогрес в куплену версію.

До закінчення безплатних вихідних DIRT 5 можна купити в магазині Valve зі знижкою 50% – за 349 грн. Акція зі зниженою ціною діє і на Delux-видання гри, яке до 18 березня продають за 464 грн – знижка виходить 33%. NBA 2K21, своєю чергою, продається зі знижкою 67% за 329 грн до 18 березня включно.

Також не забувайте заглянути в Epic Games Store, де на цьому тижні роздають непогану Wargame: Red Dragon 2014 року випуску. Це стратегія в реальному часі про протистояння капіталістичного Заходу і комуністичного союзу.

Трейлер DIRT 5

Раніше ми повідомляли, що в Раді готуються ввести податок для інтернет-гігантів на кшталт Google, EGS і Steam. Потенційно це означає значне зростання цін на цифрові ігри (ймовірно на 20%).

На цю мить так званий "податок на Гугл" існує в 60 країнах світу, серед яких країни ЄС, Великобританія, Росія, Білорусь. Ще кілька країн, серед яких Ізраїль і Китай, збираються ввести такий же податок найближчим часом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти