Techland вперше за довгий час поділилася новинами щодо Dying Light 2

14 березня 2021, 14:11
Гра була анонсована ще у 2018 році та планувалася вийти навесні минулого року, але була відкладена на невизначений термін.
Dying Light 2
Новини про Dying Light 2 / Techland

Розробники з польської студії Techland нарешті перервали мовчання і опублікували в соціальних мережах короткий тизер другої частини популярного зомбі-екшену Dying Light.

З нього стало відомо, що новою інформацією про розробку поляки обіцяють поділитися вже наступної середи, 17 березня. У них є "кілька слів, які вони хочуть сказати про розробку Dying Light 2. Переконатися в цьому зможете в наступну середу".

Цілком можливо, що нам навіть повідомлять дату релізу і відкриють попередні замовлення. Або нас чекає в точності протилежний сценарій. Раніше в Мережі проскакувала інформація, що творці Dying Light 2 зіткнулися з серйозними проблемами.

За словами анонімного співробітника Techland, розробка страждає через двох протиборчих думок провідного сценариста Кріса Авеллона і креативного директора Адріана Чишевського. Авеллон хоче, щоб гра нагадувала Fallout: New Vegas, а Чишевський – оригінальну Dying Light в збільшеному масштабі. У підсумку зверху надходять завдання, то робити упор на сюжет і квести, то на геймплей і ігрові механіки, які постійно змінюються.

Нагадаємо, що спочатку вихід Dying Light 2 був запланований на весну 2020 року, але Techland нібито знадобилося більше часу для втілення свого бачення "найбільшого проєкту в історії студії". В кінці січня в Мережі засвітилося колекційне видання майбутнього зомбі-екшену, який був названий найочікуванішою грою в Steam після виходу Cyberpunk 2077.

Що ж стосується самої гри, то події Dying Light 2 розгортаються через п'ятнадцять років після першого спалаху вірусу. Останнє велике поселення людей бореться за виживання в нещадному світі, що кишить зараженими. Тут в сучасному образі втілилися всі жахи темних століть: вдень у пошуках ресурсів або тих, у кого їх можна відняти, вулицями бродять бандити, угруповання і вмирущі від голоду жителі, а вночі зі своїх темних притулків на полювання виходять кровожерливі заражені.

Трейлер Dying Light 2

Нагадаємо, що перша частина Dying Light вийшла 27 січня 2015-го року для консолей PlayStation 4, Xbox One і PC. Гра була тепло прийнята гравцями та критиками, а також отримала кілька нагород в номінації "Гра року".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти