Названо найочікуванішу гру в Steam після виходу Cyberpunk 2077

13 грудня 2020, 18:20оновлено 26 березня 2021, 20:31
Поляки поступилися місцем полякам.
Dying Light
Dying Light 2 / Techland

Рольовий бойовик Cyberpunk 2077 від польської студії CD Projekt Red довгий час займав верхні рядки в списку гаряче очікуваних ігор на ПК в Steam. Але тепер увага ігрової спільноти перемикнулася на наступну гру, яку геймери активно додають собі в "вішлисти".

Цим проєктом став ще не випущений екшен-хорор Dying Light 2 – на цю мить гра компанії Techland займає перше місце в списку найбажаніших майбутніх ігор на ПК.

На другому місці розташувалася барвиста аркада з елементами файтинга Party Animals, демоверсія якої вже стала хітом в Steam. Замикає трійку лідерів продовження Vampire: The Masquerade - Bloodlines.

відео дня

Днями розробники Dying Light 2 підтвердили, що виробництво гри йде за планом, втім, це не заважає їм все ще тримати дату релізу гри в секреті. Будемо сподіватися, що перенесення – це не новий національний вид спорту.

Названо найочікуванішу гру в Steam після виходу Cyberpunk 2077
Найбільш очікувані ігри в Стим

Перша частина Dying Light вийшла 27 січня 2015-го року для консолей PlayStation 4, Xbox One і PC. Гра була тепло прийнята гравцями й критиками, а також отримала кілька нагород в номінації "Гра року".

Для всіх охочих ознайомитися з грою доступні наступні пропозиції:

Нагадаємо, що реліз Cyberpunk 2077 відбувся в ніч на 10 грудня. Хтось каже, що навіть після 180+ годин в грі, в Cyberpunk 2077 залишається ще повно квестів і контенту для дослідження, а комусь вистачило 22 годин для повного проходження.

Оцінка Cyberpunk 2077 на Metacritic досить висока і тримається на позначці в 90 балів зі 100. А ось користувачі ставляться до гри куди прохолодніше. Поточний середній бал ПК-версії – скромні 6,3, Xbox One – 2,7, а на PS4 і зовсім 2. Гравців не влаштовує технічний стан на старті: невисока продуктивність, багі та вильоти. Це особливо помітно на консолях минулого покоління.

Втім, навіть попри технічні похибки, багато хто отримав позитивні враження від нового творіння CD Projekt Red. Останній продукт, який був настільки ж тепло прийнятий у 2020, був The Last of Us: Part II.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти