Techland показала свіжі кадри Dying Light 2 і назвала дату виходу

18 березня 2021, 14:07оновлено 24 березня 2021, 14:16
Виявляється проєкт не вигадка і все ще живий.
Dying Light
Dying Light 2 вийде в цьому році / Techland

Обіцяне оновлення про прийдешній зомбі-екшен Dying Light 2 виявилося досить мізерним – розробники вголос зачитували гнівні коментарі фанатів, де вони пишуть, як чекають гру і переживають за її долю.

Однак приємний сюрприз все ж зробили – показали невелику нарізку свіжих кадрів, одночасно заявивши про плани випустити гру до кінця року.

Нагадаємо, що спочатку вихід Dying Light 2 був запланований на весну 2020 року, але Techland знадобилося більше часу для втілення свого бачення "найбільшого проєкту в історії студії" – з тої пори про гру практично нічого не чути. Нещодавно розробники визнали, що зіткнулися з проблемами, але тепер все йде добре.

Що ж стосується самої гри, то події Dying Light 2 розгортаються через п'ятнадцять років після першого спалаху вірусу. Останнє велике поселення людей бореться за виживання в нещадному світі, що кишить зараженими. Тут в сучасному образі втілилися всі жахи темних століть: вдень у пошуках ресурсів або тих, у кого їх можна відняти, вулицями бродять бандити, угруповання і присмертні від голоду жителі, а вночі зі своїх темних притулків на полювання виходять кровожерливі заражені.

Свіжими подробицями Dying Light 2 обіцяють почати ділитися "дуже скоро". Офіційно продовження заявлено тільки для PS4, Xbox One і PC, але проєкт напевно загляне і на консолі нового покоління.

Новий геймплей Dying Light 2

До слова, перша частина Dying Light вийшла 27 січня 2015-го року для консолей PlayStation 4, Xbox One і PC. Гра була тепло прийнята гравцями та критиками, а також отримала кілька нагород в номінації "Гра року".

До 1 квітня в цифровому магазині PS Store на консолях PlayStation діє 70% знижка на гру – 359 грн замість 1199.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти