Творці Hitman III розповіли, чого чекати гравцям у березні

5 березня 2021, 17:19
В кінці місяця стартує пасхальна подія Berlin Egg Hunt, а володарі Delux-видання зможуть пройти унікальну місію на загострення.
Hitman III
Hitman III - що чекає гравців у березні / IO Interactive

В офіційному блозі студії IO Interactive, розробників популярної серії відеоігор Hitman, що розповідає про пригоди найманого вбивці на прізвисько Агент 47, з'явився новий запис, присвячений планам підтримки нещодавно випущеного Htiman III на цей місяць

Данська студія повідомила, що 30 березня у грі розпочнеться перша сезонна подія – "Берлінське полювання за яйцями", яка триватиме до 12 квітня. Місія пройде в берлінському нічному клубі, потрапити в який ви зможете тільки при дотриманні суворого дрес-коду.

Власники розширеного видання з 30 березня зможуть пройти унікальну місію на загострення The Satu Mare Delirium, яка познайомить гравців з далеким минулим Агента 47 і наслідками подій Hitman: Codename 47.

Також в гру додадуть і контракти від журналістів: 11 березня в Hitman III з'явиться місія від видання Easy Allies, дія якої розгорнеться в Мендосі, а 19 березня – завдання в Чунціні від Eurogamer. На момент публікації новини гравцям вже доступна місія на загострення The Lesley Celebration, а з 19 по 29 березня Агенту 47 належить відправитися на острів Сгайл і спробувати усунути скандального блогера Джиммі Чена.

Трейлер березневих оновлень Hitman III

А тим часов головний офіс IO Interactive зараз займається проєктом про Джеймса Бонда, головного персонажа романів британського письменника Яна Флемінга про вигаданого агента MI6. Гра розповість оригінальну історію становлення "агента з двома нулями" і виявиться свого роду оріджином всім відомого Джеймса Бонда, коли у нього ще не було кодового імені.

Project 007 створюється для консолей нового покоління і ПК – гра не буде ексклюзивом тієї чи іншої платформи. Імовірно, реліз гри відбудеться у 2023 році.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти