Творці Hitman 3 розповіли, як перенести збереження з Steam на EGS

19 лютого 2021, 15:25
Власники перших двох частин на Steam тепер можуть безплатно перенести старі рівні в Hitman III для EGS.
Hitman III
У Hitman III з'явилася можливість переносити збереження з минулих ігор / IO Interactive

Студія IO Interactive спільно з компанією Epic Games офіційно повідомили про те, що EGS-версія Hitman 3 тепер підтримує перенесення локацій з Steam-версій попередніх двох ігор.

Спочатку проблема з перенесеннями збережень виникла через те, що третя частина на ПК продається ексклюзивно в онлайн-магазині Epic Games Store. З цієї причини геймери, які купили минулі частини на інших платформах, не змогли синхронізувати свої облікові записи.

Створена IO Interactive система дозволяє під'єднати обліковий запис Steam до Hitman 3 в EGS. Для насолоди всією трилогією вам потрібно:

  • Зайти в обліковий запис IOI;
  • Перевірити дані (чи все правильно відбивається перед початком імпорту);
  • Під'єднати потрібні облікові записи сторонніх магазинів (Steam і Epic Games Store);
  • Якщо все добре, то приступити до перенесення.

Розробники настійно рекомендують переконатися в тому, що при оформленні ви ніде не помилилися, – скасувати вибір після застосування не вийде. Якщо ви все зробите правильно, то у вас з'явиться іконка DLC Access Pass. Для відкриття імпортованого контенту досить буде перезапустити саму гру.

Нагадаємо, що реліз Hitman III відбувся 21-го січня на консолях Xbox і Playstation, а також ПК. Середня оцінка тайтла на агрегаторі рецензій Metacritic становить 87 балів зі 100 від критиків – це найвища оцінка серед усіх проєктів франшизи.

Для всіх охочих ознайомитися з грою доступні наступні пропозиції:

А тим часом головний офіс IO Interactive зараз займається проєктом про Джеймса Бонда, головного персонажа романів британського письменника Яна Флемінга про вигаданого агента MI6. Гра розповість оригінальну історію становлення "агента з двома нулями" і виявиться свого роду оріджином всім відомого Джеймса Бонда, коли у нього ще не було кодового імені.

Project 007 створюється для консолей нового покоління і ПК – гра не буде ексклюзивом тієї чи іншої платформи. Імовірно, реліз гри відбудеться у 2023 році.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти