HBO почав офіційне виробництво серіалу за мотивами популярної гри The Last of Us

22 листопада 2020, 11:33оновлено 17 жовтня 2023, 14:43
Дати виходу в адаптації поки немає.
Кадр з The Last of Us: Part II
Кадр з The Last of Us: Part II / Naughty Dog

Канал HBO приступив до активного виробництва серіалу за мотивами пригодницької серії The Last of Us, флагмана ігрового підрозділу корпорації Sony.

Віце-президент Naughty Dog Ніл Дракманн виступить виконавчим продюсером шоу, а Крейг Мазін ("Чорнобиль") напише сценарій. Керівництво телеканалу в заяві назвало їх "візіонерами поза всякими категоріями"

Раніше цього року шоураннер серіалу пообіцяв, що у фанатів оригінальної серії "відпаде щелепа" від перегляду майбутньої адаптації. За словами Крейга Мазіна, творці хочуть змусити глядачів знову закохатися у світ гри, а не експлуатувати вже чинну любов фанатів.

Над виробництвом серіалу разом з HBO працюють Sony Pictures Television і відносно недавно створена студія PlayStation Productions.

The Last of Us – пригодницький екшн від студії Naughty Dog, що розповідає історію Джоела та Еллі, які прагнуть вижити в зруйнованому, ураженому страшною епідемією світі.

Героям належить перетнути зруйнований США, аби дістатися до безпечної зони й врятувати свої життя. Під час цього переходу, Джоел і Еллі не раз зіткнуться з іншими вижившими та мутантами, які можуть як допомогти вам, так і вбити вас.

В The Last of Us сюжет грає першорядну роль. При написанні сюжету, розробники використали особливий підхід, коли фабулу історії можна описати буквально кількома словами, зате глибина персонажів опрацьовується досконально. Пандемія стала лише фоном для розкриття всіх вад людей. Навіть головні герої в підсумку виявляються зовсім не рятівниками світу і діють більше з егоїстичних мотивів, а не заради всього людства.

Раніше повідомлялося, що Netflix має намір зробити з Cyberpunk 2077 серіал.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти