Вийшов епічний тизер другої частини DOOM Eternal: The Ancient Gods

15 березня 2021, 17:16оновлено 24 березня 2021, 14:23
Другу частину DOOM Eternal: The Ancient Gods називають "епічним завершенням саги Палача Рока".
Кадр з Doom Eternal / id Software
Кадр з Doom Eternal / id Software

Команда Bethesda опублікувала короткий тизер другого сюжетного доповнення до шутера DOOM Eternal від id Software. Повний трейлер обіцяють 17 числа, а реліз, якщо вірити витокам, відбудеться днем пізніше – 18 березня.

Як свідчить опис відео, друга частина DOOM Eternal: The Ancient Gods стане "епічним завершенням саги Палача Рока". Чи означає це, що в наступній DOOM нас чекає абсолютно новий протагоніст? Можемо тільки гадати.

Раніше в Мережі завчасно з'явився список досягнень з The Ancient Gods: Part Two. Серед злитих досягнень були як сюжетні (проходження рівнів, вбивство фінального боса), так і побічні ачівкі (зібрати всі сторінки Кодексу та інші). Згідно з кількома ачівкам, головним антагоністом Доповнення виступить деякий Темний Лорд, а Палач Рок охазяйнується новою зброєю – Молотом Вартових.

Нагадаємо, що реліз самої гри DOOM Eternal відбувся 20-го березня 2020 року для консолей PlayStation і Xbox, а також ПК. У ролі Палача Рока гравцям належить звільнити Землю і знищити якомога більше зродин.

DOOM Eternal: The Ancient Gods - тизер другої частини

Для всіх, хто пропустив, раніше на цьому тижні компанія Bethesda офіційно стала частиною Microsoft. Відзначається, що перші збережуть творчу свободу, а можливості других допоможуть зробити їх Ігри масштабнішими та залучити нову аудиторію.

Крім того, з нагоди злиття обидві компанії провели круглий стіл, де анонсували поновлення бібліотеки Xbox Game Pass. Передплатники сервісу отримали можливість ознайомитися з 20 культовим і ушанованими всілякими нагородами франшизам компанії Bethesda. Серед тайтлів є Dishonored, Doom, The Elder Scrolls, Fallout і Wolfenstein.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти