Epic Games з помпою відзначила початок нового сезону в Fortnite

17 березня 2021, 13:09
Гравців чекає одиночне сюжетне завдання агента Джоунса. Це епічне завершення 5-го сезону, а розв'язка місії змінить всю реальність.
Fortnite
У Fortnite стартував 6 сезон 2 глави / Epic Games

Розробники з Epic Games презентували епічний кінематографічний трейлер, присвячений старту 6 сезону 2 глави королівської битви Fortnite. У ролику Сара Коннор розстрілює ксеноморфів, а Ріплі розриває термінаторів.

Одним з головних нововведень сезону "Дикі часи" стане одиночне сюжетне завдання "Епіцентр: фінальна криза". Це епічне завершення подій 5 сезону гравцям належить пройти за агента Джоунса, а розв'язка місії змінить всю реальність.

У самому центрі острова височіє вежа, оточена невеликими будиночками. У тіні похмурої вежі на місці звичних локацій природа створила нові – наприклад, Колізей, що колоситься і дике село. Крім того, на краю первісної місцевості, гравці можуть виявити сторожові вежі, що оберігаються таємничими силами.

У новому сезоні екіпіровку можна буде не тільки знаходити, але і створювати. Гравцям належить полювати на тварин – від курей до кровожерливих вовків, – щоб створювати доісторичні автомати та старі добрі револьвери, а також вогняні й механічні луки. При цьому в бункерних скринях можна знайти рідкісну або навіть легендарну зброю, таку як ракетниці. По ходу сезону розробники будуть додавати нові технології у вигляді зброї та поліпшень, зокрема, товстінні покришки для подорожей по бездоріжжю.

Fortnite - трейлер 6 сезону

Відзначимо, що станом на сьогодні Фортнайт вважається однією з найпопулярніших ігор у світі. Вона регулярно ставить рекорди за кількістю гравців і глядачів на Twitch.

Сюжет у Фортнайті дуже специфічний і побудований на оповіданні через оточення та ARG-ігри – оскільки пікові точки його розвитку можна спостерігати лише в кінці та на початку кожного сезону, між тривалими паузами гравцям доводиться самим додумувати й пояснювати зміни на карті, які розробники регулярно підкидають фанатам, щоб їх розохотити.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти