Зима настане вже цього тижня - Україну засипле снігом, але похолодає тільки з понеділка

16 листопада 2021, 12:50
Синоптик озвучила прогноз на найближчі дні.
сніг
Погода в Україні кардинально зміниться / УНІАН

Погода в Україні 17 листопада поки буде без опадів і істотного похолодання, але все зміниться вже до вихідних.

Згідно з прогнозом синоптика Наталії Діденко, в середу, 17 листопада, по всій території країни очікуються тумани та "плюсова" температура.

"Температура повітря в Україні в найближчу ніч передбачається в межах 2-9 градусів морозу, вдень потеплішає до +1+6 градусів, на заході та півдні до +5+9, в Криму до +11 градусів", - повідомила Діденко.

За словами синоптика, в Києві в середу буде холодно, вночі -5 градусів, вдень близько +3 градусів. Опади в столиці малоймовірні.

читайте такожНадзвичайний Новий Рік 2022: синоптики здивували несподіваним прогнозом погодиДіденко каже, що похолодання під вихідні зміниться потеплінням, під час якого в Україну прийдуть атмосферні фронти з дощем, мокрим снігом і сильним вітром, а з понеділка знову прийде похолодання.

Якою буде погода в Україні в перший місяць 2022 року

Погода в Україні взимку 2021-22 буде м'якше, ніж у попередні роки, причому Січень буде нехарактерно теплим - це обумовлено незвичайними явищами в атмосфері.

Такий прогноз погоди озвучила завідувач відділу прикладної метеорології та кліматології Українського гідрометеорологічного інституту ДержНС України та НАН України Віра Балабух. Синоптик зазначила, що середня температура в зимовий сезон буде на один-півтора градуси вище торішніх значень.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти