Зустрінемо Рік Тигра з "плюсами": синоптик розповів про погоду в новорічну ніч

17 листопада 2021, 09:56
Новорічна ніч і перші дні січня будуть теплими. Потім прийде невелике похолодання, але воно триватиме недовго. В цілому, в січні буде багато сонячних днів.
Новий рік, ялинка, Київ
Новий Рік 2022 українці зустрічатимуть зі знаком плюс або близько нуля градусів на термометрах / Фото Reuters

Січень буде найтеплішим місяцем зими 2021-22. Середня температура очікується на два-три градуси вище за норму. Такий прогноз погоди озвучила завідувачка відділу прикладної метеорології та кліматології Українського гідрометеорологічного інституту ДСНС України та НАН України Віра Балабух. Згідно з прогнозами інших синоптиків, в новорічну ніч та перші дні січня на українців чекає нуль градусів або навіть плюсові значення на термометрах.

Погода в Києві на Новий рік 2022

Погода в Києві в новорічну ніч та перші січневі дні буде відносно теплою. Стовпчики термометрів покажуть від +1 до +2 градусів вдень. Далі температури незначно опустяться, але вже до Різдва 2022 і після нього знову настане невелика відлига.

До кінця січня температури в столиці коливатимуться в цих же межах. Різких стрибків зі знаком плюс або мінус не передбачається. Синоптик прогнозує, що в січні в Києві буде чимало сонячних днів.

відео дня

Погода в Одесі на Новий рік 2022

В Одесі січень буде досить теплим. Жителі міста зустрінуть Новий 2022-й рік зі знаком +3...+4 на термометрах. Більш того, за прогнозами синоптика, в Одесі не буде жодного морозного дня в січні. Лише зрідка стовпчики термометрів падатимуть до нуля градусів.

У найхолодніші ночі в Одесі буде не нижче -4 градусів. Січень буде досить сонячним, практично без опадів.

Погода в Дніпрі на Новий рік та у січні 2022

У Дніпрі Новий рік почнеться з нульових температур. Далі стане холодніше на кілька градусів, але до Старого Нового року (14 січня) погода порадує жителів міста плюсовими позначками.

У Дніпрі в січні буде досить похмуро, часом очікується сніг. У найхолодніші дні синоптики прогнозують -4 градуси. Ночами тут буде порівняно морозно. В деякі дні стовпчики опустяться до -9 градусів. Але середня нічна температура складе близько -6 градусів.

Як повідомляв Главред, з'явився перший прогноз погоди на весну 2022 в Україні. Деякі синоптики кажуть, що зимова погода в Україні затримається до березня. За їхніми прогнозами, перший місяць весни буде суворим, очікується сніг.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти