В Україну йде різке похолодання та завалить снігом

21 листопада 2021, 21:55
Країну охоплять морози, снігопади та дощі.
погода
В Україні вдарить мороз / pixabay

Погода в Україні наступного тижня буде зимовою. Як прогнозують синоптики, українців чекає похолодання, мороз і снігопади.

У понеділок, 22 листопада, більшість західних, східні та частина південних областей охоплять дощі. На решті території країни буде сухо і хмарно з проясненнями. Температура повітря вдень коливатиметься від + 6 до + 13 градусів. Вночі термометри покажуть від + 3 до + 6.

У вівторок, 23 листопада, у південних областях очікуються дощі, а от в Івано-Франківській, Чернівецькій, Дніпропетровській, Кіровоградській, Полтавській, Луганській, Харківській та Донецькій областях можливий снігопад.

У західних, центральних і східних областях вночі прогнозують від 0 до -3 градусів, а на півночі похолодає до -7. Вдень на півночі також можливі морози до -2 градусів, а на решті території прогнозують від 0 до +7.

В Україну йде різке похолодання та завалить снігом

У середу, 24 листопада, Україну охоплять дощі та мокрий сніг вранці, до вечора опади відступлять. На території областей буде хмарно з проясненнями. Вдень температура коливатиметься від -1 на півночі до +6 на заході та півдні. Вночі синоптики прогнозують від 0 до -7 градусів.

У четвер і п'ятницю, 25 і 26 листопада, на пару градусів потеплішає. Температура повітря в областях коливатиметься від + 2 до + 7 градусів. Вночі ж очікуються морози від -1 до -4 градусів. Опадів синоптики не прогнозують.

Прогноз погоди на два тижні в Києві склали синоптики ресурсу meteoprog.ua:

В Україну йде різке похолодання та завалить снігом

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні зима 2021-2022 років може відрізнятися аномальними температурними показниками.

Прогнозується, що снігу взимку буде не дуже багато, температурний режим буде помірний.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти