Різке похолодання, морози і знову тепло: прогноз погоди до кінця жовтня

21 жовтня 2021, 15:48
Синоптик Наталка Діденко детально розповіла, якою буде погода в Україні.
осені
Залишилося всього кілька днів / УНІАН

Ближче до вихідних, з 23 жовтня, в Україну прийде серйозне похолодання. Спочатку стовпчики термометрів опустяться в західних регіонах.

П'ятниця в Україні буде дуже теплою - загалом відчуття будуть майже літні, повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook.

"Затримається поривчастий вітер у багатьох областях України, обережно! У Києві 22-го жовтня передбачається тепла погода з максимальною температурою повітря +16, +17 градусів! Однак західний вітер буде сильним, поривчастим", - поділилася синоптик.

відео дня

В той же час Діденко попереджає, що вже починаючи з суботи холодне повітря арктичного походження накриє майже всю територію України.

читайте такожМ'яка зима і безсніжний Новий Рік: синоптик уточнила прогноз погоди для України на пару місяців"Вже в неділю-понеділок у більшості областей України вночі відновляться "мінуси", а протягом дня очікується +5 +11 градусів", — повідомила синоптик.

Тепло в Україну повернеться лише з 27-29 жовтня, прогнозує Діденко.

Раніше синоптик Тетяна Негадайлова розповіла, що за її попереднім прогнозом, зима цього року обіцяє бути більш "традиційною" для нашого регіону. За її словами, після завершення 30-річного кліматичного періоду в 2020-му, вже перша зима була незвичною, і мала всі сезонні ознаки попереднього тридцятиріччя – з 1961 по 1990 Рік.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти