Припече до +35: як потішить українців погода на День Незалежності

23 серпня 2024, 15:15
1080
У більшості областей України 24 серпня прогнозується справжня літня погода.
Майдан в Киеве
У Києві 24 серпня буде по-справжньому літня погода / фото: pixabay

Погода в Україні у суботу, 24 серпня, потішить свіжістю та теплом. Як розповіла в Telegram синоптик Наталія Діденко, на День Незалежності лише у двох областях - на Донеччині та Луганщині можуть пройти локальні грозові дощі.

В інших областях України опади не прогнозуються. Водночас температура повітря протягом усього дня становитиме в межах від +26 до +30 градусів на сході країни, а на півдні та у Дніпропетровській області сягатиме +31+35 градусів.

Погода
Погода в Україні 24 серпня / meteoprog

Щодо погоди у столиці Діденко зауважила, що погода хоч і буде сонячною, однак без сильної спеки. Температура повітря, в середньому, сягатиме +28+29 градусів.

відео дня
Погода в Киеве
Погода в Києві 24 серпня / meteoprog

Однак синоптик попередила, що помірну літню погоду вже на вихідних знову витіснить сильна спека. З хороших новин - триватиме вона, за прогнозами Діденко, недовго.

Хто така Наталія Діденко

Наталія Діденко — український метеоролог, телеведуча, блогер. Працювала синоптиком в Українському Гідрометцентрі, відділі метеорологічних прогнозів. Ведуча власної авторської програми "Погода з Наталкою Діденко", пише Вікіпедія.

Погода в Україні - останні новини

Нагадаємо, нещодавно Україну накрила затяжна спека. Згодом стало відомо, що через сильне обміління багатьох річок України на території держави засуха, а як наслідок, температура повітря значно підвищується.

Раніше синоптик попередила, що з неділі, 25 серпня, знову посилиться спека. Похолодання очікується вже 1-2 вересня. Тоді температура повітря знизиться до комфортної.

Напередодні синоптик зауважувала, що до кінця серпня спеки ще вистачатиме в Україні, найближче відчутніше її послаблення маячить десь із 28 серпня.

Інші новини, які можуть вас зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти