Грози, заморозки та сильний вітер: якою буде погода в Україні на вихідних

7 травня 2021, 11:57
Синоптик попередила про погодні неприємності 8 травня, а 9 числа в Україну прийде антициклон і принесе суху та сонячну погоду.
Погода
Синоптик попередила українців про сильний вітер / Reuters

В Україну йде похолодання. У найближчі вихідні по країні дощитиме, можливі грози, а в ніч на неділю, 9 травня, в західних областях України імовірні заморозки на ґрунті.

Синоптик Наталка Діденко попередила українців і про сильний північно-західний вітер з штормовими поривами до 15-20 м/с. Як свідчить прогноз погоди, опублікований у Facebook, на Заході, Півночі та в Центрі температура повітря опуститься до +9... +13 градусів. На півдні, у Дніпропетровській області та на Сході стовпчики термометрів покажуть +14... +19 градусів, у Луганській області - до +22 градусів.

У неділю в Україну прийде антициклон. Дощі припиняться по всій території крім крайнього сходу. Сильний вітер збережеться на Лівобережжі.

Температура повітря в східних областях знизиться, але на Заході та Півночі почне підвищуватися. Вдень в Україні прогнозується + 13...+18 градусів, на Закарпатті - до +20 ... +22 градусів.

Погода в Києві

У суботу, 8 травня, в столиці очікується невеликий дощ, сильний вітер і низька температура повітря. Стовпчики термометрів піднімуться лише до +10 ... +12 градусів.

У неділю в Києві ясно і сухо. Вітер вдень стихне, температура повітря +13...+15 градусів.

Погода в Україні - про що раніше писав Главред:

  • На сьогодні, 7 травня, у більшості регіонів оголошено штормове попередження.
  • Погода в Україні на травневі вихідні буде дощовою. За прогнозом синоптиків, в країні трохи похолодає і варто очікувати на грозу.
  • Синоптик уточнила прогноз погоди на травень. Погода в Україні в першій декаді травня буде по-справжньому весняною. Можливо невелике похолодання, але воно швидко закінчиться.
  • Народний синоптик розповів, яким буде літо 2021 в Україні. Що стосується осені, то у вересні буде багато спекотних днів. Жовтень буде прохолодним і сухим, але порадує бабиним літом, а сніг буде раннім.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти