StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Зоряні історії кінофестивалю Молодість: голова фестивалю розповів про зіркових гостей

2 червня 2021, 13:53
42
Цього року столичний фестиваль Молодість проходить з 29 травня по 6 червня.
Андрій Халпахчі
Андрій Халпахчі / УНІАН

Художній керівник столичного кінофестивалю Молодість Андрій Халпахчі в рамках проекту Робімо українське, що підготувала група Метінвест до свого 15-річчя, розповів про зіркових гостей знаменитого кінофестивалю. Також він поділився історіями, які пов'язані з гостями.

Він згадав, що коли Молодість відвідав легендарний французький актор П'єр Рішар, на зустріч з ним вишикувалася величезна черга.

"Відправили тоді факсом (ще імейлів не було) запрошення кільком зіркам. І тут раптом отримуємо: "Я дуже зацікавлений приїхати, П'єр Рішар". Коли він приїхав, в кінотеатрі Україна демонстрували фільм з його участю. Народ стояв до Пасажу, до Хрещатика. Люди приходили і приходили. Він пройшовся по Андріївському узвозу, люди надарували йому багато всього, і він мішок якихось подарунків приніс", - поділився спогадами Халпахчі.

відео дня

Крім П'єра Рішара столичний фестиваль відвідали також такі зірки світової величини, як Катрін Деньов, Софі Лорен і Софі Марсо, Роман Поланський, Єжи Гофман і багато інших.

Запрошувати їх було не так складно завдяки особливій атмосфері, яка панувала на фестивалі і робила йому рекламу в усьому світі, запевнив Халпахчі. Наприклад, одного разу через брак коштів організатори молодості орендували для гостей пароплав.

"Я підходжу до німецького режисера, і він мені відразу каже:" Це там, де живуть на кораблі?"- додав Халпахчі.

Цього року найбільший в Україні і один з найбільших у Східній Європі кінофестиваль Молодість проходить у Києві з 29 травня по 6 червня. Його головними локаціями обрані столичні кінотеатри Жовтень, Оскар і Кіно 42.

Подивитися повністю випуск Робимо українське, який присвячений київському міжнародному кінофестивалю Молодість, можна на сторінці проекта.

Також у рамках проекту Робимо українське будуть показані історії інших українців, які створюють щось особливе для України, що робить її відомою в усьому світі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти