StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зірка "Скаженого весілля" розповів, як над ним знущався покійний Богдан Ступка

17 жовтня 2023, 00:47
Назар Задніпровський зізнався, що Богдан Сильвестрович іноді доводив його до сліз.
Богдан Ступка, Назар Задніпровський
Назар Задніпровський про Богдана Ступку - актор розповів про важкий характер / колаж: Главред, фото: imdb.com, facebook.com/zadniprovskiy.n

Український актор Назар Задніпровський відомий своїми комедійними ролями в різних телепроєктах (Будиночок на щастя, Скажене весілля, Ромео і Джульєтта з Черкас). Крім того він служить в Театрі імені І. Франка, художнім керівником якого з 2001 по 2012 роки був актор Богдан Сильвестрович Ступка.

У своєму інтерв'ю для Оbоzrevatel Задніпровський розповів, як це - працювати з артистом, який став легендою тетру та кіно ще за життя. Актор згадує Ступку, як суворого керівника.

Крім того він зазначив, що Богдан Сильвестрович мав величезне, але дуже чутливе его - образ він не забував, а ті, хто потрапив до нього в немилість могли бути покарані на довгі роки.

відео дня

"Керівником він був строгим, солоденьким не був ніколи. Бував і в хорошому гуморі, і в поганому… Богдана Сильвестровича вам ніхто не згадає як м’яку людину. Ні-ні! Він був жорсткий, навіть жорстокий. Так-так. Справедливий, інколи несправедливий. Мене не раз доводив до сліз. Та хіба лише я? А Хостікоєв, а Бенюк? Вони роками нічого не грали в театрі. Чому, думаєте, з’явилася театральна компанія "Бенюк і Хостікоєв"? Що вже про мене говорити? При геніальному таланті там було величезне его: я, і все. Коли всі навколо "який ви талановитий", то добре. А якщо, приміром, хтось скаже: "Я теж актор хороший", – все. Не дай Бог потрапити до нього в немилість. Якщо когось незлюбив, діставалося по повній", - розповів Назар Задніпровський.

Проте він, схоже, не тримає зла на наставника. Актор переконаний, що геніальним талантам такого масштабу, яким був Ступка, можна багато чого пробачити.

Раніше Тоня Матвієнко зізналася, як переживає смерть мами, української співачки Ніни Митрофанівни Матвієнко. Артистка зберігала мовчання практично тиждень після похорону рідної людини

Також українську ведучу Лілію Ребрик захейтили за третю вагітність під час війни, мовляв вона з чоловіком вирішила завести дитину лише для того, щоб він отримав бронь від військової служби. Ребрик рішуче відповіла кривдникам.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти