StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Тиждень без Ніни Матвієнко: Тоня Матвієнко зізналася, як переживає смерть мами

16 жовтня 2023, 12:04
1516
Донька Ніни Митрофанівни вийшла на зв'язок з шанувальниками.
Тоня Матвієнко, Ніна Матвієнко
Тоня Матвієнко розповіла, як себе почуває після смерті Ніни Матвієнко / колаж: Главред, фото: instagram.com/tonya_matvienko

Українська співачка, Заслужена артистка України Тоня Матвієнко тиждень тому втратила маму - 8 жовтня померла Народна артистка, душа української пісні, Герой України, співачка Ніна Матвієнко.

Тоня важко переживає втрату, і хоч вона пообіцяла мамі не плакати, стримати слово їй вдається насилу. На церемонії прощання, яка відбулася 11 жовтня в Національній філармонії України, вона хоробро трималася, відповідаючи на запитання журналістів і співчутливі слова тих, хто прийшов попрощатися з легендою.

З дня смерті Ніни Митрофанівни пройшло трохи більше тижня, і її дочка все ще намагається прийняти страшну втрату. Нещодавно Тоня вийшла на зв'язок з шанувальниками у своєму блозі в Instagram.

відео дня

З моменту похорону матері Матвієнко-молодша намагалася зберігати мовчання в мережі. Однак пізніше все-таки вирішила відповісти на найчастіше питання від підписників. "Як я? Ніби час зупинилася", - пише Тоня.

Свій внутрішній стан вона проілюструвала селфі, виконаним на вулиці в нічний час.

Тоня Матвієнко
Тоня Матвієнко розповіла, як себе почуває після смерті Ніни Матвієнко / instagram.com/tonya_matvienko

Раніше президент України Володимир Зеленський відреагував на смерть Ніни Матвієнко. Він висловив свої співчуття родині артистки і нагадав, в чому цінність її творчості для української культури.

Також не стримала емоції з приводу смерті Ніни Митрофанівни і її колега, співачка Софія Ротару. Софія Михайлівна зазначила, що смерть Матвієнко розбила їй серце.

Інші новини про Ніну Матвієнко:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти