StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Лілію Ребрик захейтили за третю вагітність під час війни - ведуча не змовчала

16 жовтня 2023, 12:48
Ребрик не стала терпіти звинувачення в спробах отримати вигоду з появи на світ нової дитини.
Лілія Ребрик, Андрій Дикий
Лілія Ребрик вагітна - ведучу хейтять за народження третьої дитини з вигоди / колаж: Главред, фото : instagram.com/liliia.rebrik

Українська ведуча і акторка Лілія Ребрик менше тижня тому повідомила про те, що її союз з танцюристом Андрієм Диким стане багатодітним - пара вже виховує двох дочок, а скоро в їхній родині з'явиться ще один малюк.

Багато хто привітав Лілію з цією радісною подією, але також на артистку вилилося і чимало хейту. У коментарях до її щасливих вагітних фото багато пишуть про те, що Ребрик та Дикий заводять третю дитину, щоб чоловік отримав бронь від військової служби та мав можливість виїжджати за кордон.

Лілія довго терпіла весь цей бруд на адресу своєї сім'ї, але все ж відповіла тим, хто так безсовісно кепкує над її сімейним щастям. На своїй сторінці в Instagram вона показала своє фото з животиком і висловила своє здивування жовчністю окремих особистостей.

відео дня

"Люди, які вважають, що дитину народжують, щоб "відскосити від армії" або виїхати за кордон, ЩО З ВАМИ? Ви серйозно розглядаєте дитину як інструмент досягнення чогось? Вдумайтесь: ви в народженні ДИТИНИ бачите вигоду! Ви за якими життєвими принципами взагалі живете?" - дивується ведуча.

Вона також зазначила, що третя дитина може бути втіленням безмежного кохання, давньої мрії про велику сім'ю, несподіваним благословенням - не все варто вимірювати ймовірною вигодою.

Про свою сім'ю Ребрик відповіла так: "Люди народжують дітей, бо люблять одне одного! І відчувають, що готові народжувати ще, бо можуть дітей оточити любовʼю, турботою і виховати їх у міцній щасливій родині. І так - у своїй рідній країні! І так - МОЖУТЬ, бо працюють і податки сплачують".

Лілія Ребрик
Лілія Ребрик вагітна - ведучу хейтять за народження третьої дитини з вигоди / instagram.com/liliia.rebrik

Раніше стало відомо, що український професійний боксер Олександр Усик вчетверте стане батьком. Його дружина Катерина випадково потрапила на фото з уже значним вагітним животиком.

Також українська акторка Анна Саліванчук зізналася, чи дійсно розлучилася з чоловіком, народним депутатом Олександром Божковим, після 9 років відносин. На початку війни артистка зізналася в кризі в сім'ї.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти