StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Зірка серіалу Усі жінки відьми Алісса Мілано показала чесне фото в день свого 50-річчя

20 грудня 2022, 17:36
3890
Акторка сильно здивувала шанувальників тим, як виглядає зараз.
Алісса Мілано
Алісса Мілано без макіяжу - акторка показала селфі без ретуші / instagram.com/milano_alyssa

Американська акторка, зірка дев'яностих і початку двохтисячних, Фібі з серіалу Усі жінки відьми, Алісса Мілано нещодавно відсвяткувала важливий ювілей - 50 років.

Сучасна індустрія шоу-бізнесу побудована на ейджизмі та лукізмі, тому ще кілька років тому Мілано в її віці могла назавжди канути в Лету та втратити роботу через вік.

На щастя, стереотипне мислення потроху починає виходити з моди, а акторка все ще затребувана, навіть подолавши півстолітню позначку. На честь свого свята Мілано не побоялася опублікувати "чесне" фото в Instagram - показала знімок свого обличчя зблизька.

відео дня

"Це 50. Без фільтрів. Без ретуші. Без макіяжу. Я проведу цей день, як і кожен день. Я буду трохи рухатися вперед, багато любити, допомагати близьким і рахувати свої благословення. Я щаслива бути тут. Прямо тут. Зараз. В цей час. У мій час. У ваш час. Попереду ще так багато всього! І знаєте що? Було навіть добре озирнутися назад, де я була, звідки я прийшла, як далеко я просунулася, хто прийшов в моє життя і хто в ньому залишився. Дякуємо за підтримку та побажання на День народження. Рухаємося вперед", - підписала фото акторка.

Алісса Мілано
Алісса Мілано без макіяжу - акторка показала селфі без ретуші / instagram.com/milano_alyssa

Раніше вічна блондинка Періс Хілтон шокувала шанувальників раптовою зміною іміджу - стала схожа на Демі Мур або Уэнздей Аддамс з однойменного серіалу.

Також українська ведуча Леся Нікітюк випадково "спалила" колегу Машу Єфросиніну - показала, як вона виглядає в реальному житті, в природному вигляді і без макіяжу.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти