StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Зірка серіалу "Школа" розкрила несподівані подробиці подвійних заручин

20 серпня 2023, 19:52оновлено 21 серпня 2023, 13:49
928
Ірина Кудашова розповіла про пропозицію на знімальному майданчику, та покаялася перед шанувальниками.
Ірина Кудашова
Ірина Кудашова назвала свої заручини жартом / колаж: Главред, фото: instagram.com/irinaa_kudashova

Українська акторка, Ніка з підліткового серіалу"Школа", Ірина Кудашова розкрила секрет своїх заручин, про які вона раніше повідомила в соціальних мережах. Артистка зізналася, що в той день вона отримала цілих дві пропозиції руки і серця, і на обидві відповіла згодою.

Проте сімейний стан Кудашової нітрохи не зміниться. На своїй сторінці в Instagram вона розсекретила, що обидва рази заручини були фрагментом зйомок для нового серіалу.

"Дехто все ж таки здогадався, що це моя перша серіальна пропозиція (нарешті) і сподіваюсь ви не ображаєтесь на такий маленький жарт, але обіцяю, що вже наступна, якщо я зроблю такий пост - буде справжньою", – каже Ірина.

відео дня

Також 23-річна артистка прокоментувала своє особисте життя, яке з моменту кінозаручин стало користуватися підвищеним інтересом. Кудашова зазначила, що вона все ще не зустріла свою половинку.

"На жаль, поки моє серце вільне, але хоч моїй героїні пощастило більше і їй зробили аж 2 пропозиції", - розповіла акторка.

У коментарях шанувальники, які повірили Ірині Кудашовій на слово, залишилися збентеженими. Хтось посміявся над ситуацією, що склалася, а хтось залишився сильно розчарований такою спекуляцією почуттями.

Раніше інсайдер розкрив, у чому секрет щасливих стосунків Бекхемів. Вікторія важко працює над собою і своїм сімейним життям щоб підтримувати амплуа однієї з найпривабливіших зіркових пар.

Також рідкісним проявом почуттів на публіці зворушила фанатів Даша Кацуріна. Бізнесвумен публічно зізналася Володимиру Дантесу в коханні напередодні важливої події в житті співака.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти