StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Раз "перчинка" - завжди "перчинка": у чому секрет щасливих стосунків Бекхемів

18 серпня 2023, 02:50
Вікторія та Девід Бекхем здаються бездоганними. Але що стоїть за "глянсовою" картинкою?
Вікторія Бекхем, Девід Бекхем
Секрет міцного шлюбу Вікторії і Девіда Бекхем розкрив інсайдер / колаж: Главред, фото: instagram.com/davidbeckham

Наступного року Вікторія та Девід Бекхем відсвяткують 25-ту річницю весілля - великий термін для пари зірок, чия привабливість і армія фанатів лише зростає з кожним роком. Таблоїди гадають: у чому ж секрет їх міцних відносин?

Видання Closer, спираючись на слова близької людини з оточення Бекхемів зазначає, що "парадом" командує Вікторія. Вона піклується про репутацію чоловіка, як про свою власну, і навіть зараз бачить себе і Бекса в якості однієї з найсексуальніших зіркових пар.

Тому, правило номер 1: "Показуй все, що маєш, насолоджуйся увагою, але не надто захоплюйся". "Вона завжди каже Девіду роздягнутися в соціальних мережах і показати своє тіло. Вона не відчуває невпевненості через те, що інші жінки дивляться на її чоловіка, тому що вона довіряє йому. Їй подобається, що його все ще жадають і вважають секс-символом, і вона сказала йому насолоджуватися цим. Хоча це, очевидно, не означає флірт; це все про його імідж. Вона прагне показати фанатам, що через 20 років вони з Девідом все ще гарячіші, ніж будь-коли, і все так само кохають один одного, як і раніше", - повідомляє джерело.

відео дня

Це працює в обидві сторони - Вікторія теж не проти похвалитися тим, що має, і привернути до себе увагу. Тому правило 2: ніяких ревнощів.

Третє правило просте - насолоджуватися один одним. Бекхеми часто в соціальних мережах поводяться, як підлітки: зізнаються в коханні з милими емодзі, обсипають один одного компліментами. На публіці вони - два секс-символи, які просто не можуть відлипнути один від одного.

"Вікторії подобається, що їхні стосунки досягли такого успіху, і вона вважає, що секрет їхнього довголіття полягає в тому, наскільки добре вони піклуються про себе. Вона каже Девіду, що вони повинні показати результати. Йдеться про те, щоб цінувати один одного і вважати себе щасливою і сексуальною подружньою парою", - зазначає інсайдер.

Раніше акторка Зоуї Дешанель оголосила, що виходить заміж. Зірка фільму "500 днів літа" сказала "так" своєму бойфренду, з яким зустрічається вже чотири роки.

Також стало відомо, що 67-річний данський режисер Ларс Фон Трієр шукає кохання в Інтернеті. Він зняв рекламний ролик, в якому чесно розповів своїй майбутній музі про свої недоліки.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти