StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Даша Кацуріна публічно зізналася Володимиру Дантесу в любові

17 серпня 2023, 21:47
Бізнесвумен пишається талантами свого обранця, і тепер готова оголосити про це на весь світ.
Даша Кацуріна, Володимир Дантес
Даша Кацуріна залишила Володимиру Дантесу ніжні освідчення в коханні / колаж: Главред, фото: instagram.com/dasha_katsurina, instagram.com/volodymyrdantes

Після міркувань ресторатора і бізнесвумен Даші Кацуріної про весілля з Володимиром Дантесом, вона, схоже, перейшла від слів до дій. Зазвичай пара дуже стримано демонструє почуття на публіці.

Однак Кацуріна не змогла стримати емоції з приводу анонсу артистом його нової пісні, яка повинна вийти завтра. Вона відзначилася серед захоплених шанувальників творчості Дантеса.

На його сторінці в Instagram, де співак виклав фрагмент майбутнього кліпу, Даша залишила милий коментар: "Мій улюблений трек. Мій коханий чоловік". Від такої похвали своєї коханої і Володимир не зміг стримати емоції і відповів їй: "Кохаааанаааа, дякуююююю тобі!!!"

відео дня

Фанати Дантеса відзначають, що роман з Дашею Кацуріною пішов співакові на користь. У коханні до неї його талант розцвів з новою силою - Володимир активно пише нові пісні, знімає кліпи і готується до туру по Україні. Ці стосунки надихають і Кацуріну, і Дантеса, і його шанувальників.

Володимир Дантес
Даша Кацуріна залишила Володимиру Дантесу ніжні освідчення в коханні / колаж: Главред, фото: instagram.com/volodymyrdantes

Раніше Даша Кацуріна емоційно відреагувала на романтичний кліп Дорофєєвої та її колишнього чоловіка. Вона чесно зізналася, чи зачепила її така демонстрація почуттів від колись близьких їй людей.

Також дизайнерка і ресторатор Даша Кацуріна розповіла про справжні причини свого розлучення з Мішею. Зрада з боку чоловіка зруйнувала Їхні стосунки.

Інші новини про Володимира Дантеса і Дашу Кацуріну:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти