StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зірка серіалу Моя улюблена Страшко намагався накласти на себе руки

17 листопада 2021, 17:47
До самогубства актора підштовхнули безгрошів'я і залежність.
Зірка серіалу Моя улюблена Страшко намагався накласти на себе руки
Артур Логай з партнером по знімальному майданчику Олександром Соколовим / instagram.com/logai.arthur

Український актор Артур Логай відомий широкій публіці за роллю Андрія - друга головного героя популярного драмеді Моя улюблена Страшко.

Зараз молодий актор виглядає цілком щасливим: кохана дружина, сини, стрімко розвивається кар'єра. Однак ця ідилія дісталася Логаю зовсім не просто.

В інтерв'ю для передачі ЖВЛ Артур Логай поділився, що в його житті був момент, коли відчай довів молоду людину до спроби самогубства.

У 13 років він знайшов собі старшого товариша, який привів підлітка в ігровий зал. Логая швидко захопила можливість заробляти гроші швидко і просто. Але через якийсь час майбутній актор зловив себе на тому, що досяг самого дна: він повинен багато грошей, і ні-ні, та краде у мами. Тоді іншого виходу, крім суїциду, Логай для себе не побачив.

"Була лікарня, було зашивання… Вихід завжди є, от просто завжди є вихід. І точно не треба собі щось робити. Якщо тобі у 16-17 здається, що ти нічого не зможеш зробити, нічого не доб'єшся, то це не так",- підсумував свою розповідь актор.

На щастя, хеппі-енд цієї історії нам відомий. Зараз Артур Логай - зразковий сім'янин і улюбленець публіки, а для азартних ігор в його житті місця просто не залишилося.

читайте такожБос з серіалу Моя улюблена Страшко Підігрів чутки про роман з головною героїнею

Раніше відвертим визнанням шанувальників здивувала Тетяна Кравченко, яка зіграла Валентину Будько в Сватах. Актриса розповіла, як намагалася спокусити свого екранного чоловіка в реальному житті.

Інші цікаві новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти