Зірка "Реваншу" напередодні прем'єри розповіла про тата-військового та вірність

28 жовтня 2024, 14:35
128
Анна Сердюк у ролі Валентини Коваль лише переконалася в правильності своїх принципів.
Анна Сердюк
Прем'єра серіалу Реванш з Анною Сердюк у головній ролі на 1+1 Україна / колаж: Главред, фото: 1plus1.ua, instagram.com/ann.serdiuk

Стисло:

  • На 1+1 Україна відбудеться прем'єрний показ нового серіалу "Реванш"
  • Анна Сердюк, яка виконала головну роль, розповіла, чому важливо не втрачати себе
  • Зірка "Реваншу" дала пораду, як потрібно підтримувати українських захисників

28 жовтня на 1+1 Україна відбудеться прем'єра серіалу "Реванш", який виходитиме на телеканалі з понеділка по четвер о 20:00. Сюжет оповідає про непросту долю Валентини Коваль - амбітного хіміка, яка мріяла про блискуче майбутнє в науці, але потрапила в клубок інтриг, що позбавили її коханого, домівки, але не самої себе і віри в майбутнє.

Роль Валентини виконала українська акторка Анна Сердюк. Напередодні прем'єри вона дала сайту 1plus1 відверте інтерв'ю, в якому розповіла зокрема про свої способи залишатися вірним собі.

відео дня

Так артистка зізналася, що для неї вкрай важливо прислухатися до себе, займатися самовираженням, відстоювати особисті кордони. При цьому Анна зазначає - потрібно завжди бути емпатичним до оточуючих і готовим бути для когось підтримкою.

"Бути чесною перед собою, в першу чергу, прислухатись до своїх почуттів і потреб, берегти свої цінності, висловлювати свою думку і мати свою позицію, але одночасно шукати форму для вираження своїх думок і емоцій. Більшість людей зараз дуже чутливі і вразливі, тому охороняючи свої власні кордони і висловлюючи свою правду, треба завжди зважати на почуття інших. Всі ми різні, у всіх нас різні долі, різне минуле, але повага, м’якість і співчуття – нас об’єднують, і це найважливіше. Усі люди, можна так сказати, по-своєму травмовані, на жаль, у багатьох людей на фоні війни з’явився ПТСР, тому ми маємо допомагати і зцілювати одне одного, як мінімум, добрим словом і м’яким ставленням", - переконана Сердюк.

Схожу пораду вона, як донька військового дала тим, хто хоче підтримати наших доблесних захисників, але не знає, як робити це правильно: "Допомагати підтримкою і любов’ю. Мій батько кадровий військовий, закінчив службу за декілька років до початку повномасштабного вторгнення, але наприкінці лютого 2022 року вступив до лав ТРО. Він справжній чоловік, який любить свою країну і захищає її. Моя порада – бути чутливою до військових та інколи не ставити зайвих запитань, просто бути поруч, коли ти навіть не поруч. Важливо казати, як сильно любиш і висловлювати свою вдячність. Бо військові – це надлюди. Окрім зборів, також важлива емоційна підтримка. Те, що неможливо нащупати, щось не фізичне – це те, що підтримує наших захисників: і чоловіків, і жінок".

Хто така Анна Сердюк?

Анна Сердюк - українська акторка театру і кіно. З 2019 року співпрацює з "Диким театром", тоді ж почала зніматися в кіно, повідомляє Вікіпедія. Найвідоміші роботи: "Колір пристрасті", "Сталеві нерви", "Реванш".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше Главред ділився знімками шокуючих шрамів українського актора Артура Логая, які з'явилися на його руках після спроби самогубства, яку він здійснив у юності.

Також Настя Коротка зізналася, хто став ініціатором її розлучення з Андрієм Бєдняковим після 16 років разом. Шоумен не зміг промовчати, і прокоментував заяву колишньої дружини.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Новини партнерів
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти