StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Зірка "Ранеток" Лєра Козлова зганьбилася обурливою промовою про Україну

18 липня 2024, 00:17
528
Артистка-путіністка визубрила на пам'ять ганебну кремлівську методичку.
Лєра Козлова
Лєра Козлова назвала українців росіянами, які забули своє коріння / колаж: Главред, фото: t.me/leraromantika

Зірка 2000-их, барабанщиця дівочого гурту Ранетки Лєра Козлова свій юнацький успіх у шоу-бізнесі повторити не змогла - без колективу вона була малоцікавою для слухачів. "Втіху" колишня артистка знайшла в обурливій пропагандистській діяльності.

Так Козлова, яка мешкає в окупованому Криму, у соціальних мережах підтримує диктатора Путіна та його людожерську військову політику, схвалює війну в Україні, якій відмовляє у праві на власну державність і незалежність.

Приміром, нещодавно Козлова дала інтерв'ю пропагандистському каналу, в якому абсолютно серйозно заявила, що українців не існує, мовляв це все росіяни, тільки з паспортом іншої країни. Тих же громадян рф, які виїхали з країни-окупанта на знак незгоди з війною в Україні, вона просто вважає непотрібними в цілому.

"Усі, хто повинен виїхати, вони виїхали. Це не наші люди! Як написано в Біблії: "Час жнив, відділення зерен від плевел". Часто у всіх така думка: "А чого ми туди ліземо? Це нас як стосується?" Так, чужа країна, але це наші люди, там росіяни живуть. Усі ми були росіянами. Це в якийсь момент ця країна відокремилася, і їм паспорти дали з національністю "Україна". Вони забули своє коріння", - каже Козлова.

Дивіться відеофрагмент інтерв'ю колишньої "ранетки" Лєри Козлової про Україну:

Хто така Лєра Козлова?

Валерія Козлова - російська акторка, співачка і барабанщиця. Колишня учасниця гурту Ранетки (2004-2008). Мешкає в анексованому Криму. Підтримала війну в Україні в лютому 2022 року. Їздить на окуповані території з гуманітарною допомогою для солдатів-окупантів.

Останні зіркові новини:

Раніше президент України Володимир Зеленський вніс до Верховної Ради законопроєкт про позбавлення зрадників державних нагород і звань. Главред склав список артистів, яких можуть позбавити звань Народних.

Також зрадниця Ані Лорак, яка живе в країні-окупанті й мовчазно підтримує війну в Україні, цинічно заговорила про мир. Співачка заявила, що це - її мрія, але про рідну країну змовчала.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти