StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Зірка "Одного разу під Полтавою" розповіла, як болісно переживає розлучення з чоловіком

21 квітня 2024, 14:37
400
Акторка Анна Саліванчук розповіла, як важко переживає розлучення з чоловіком-нардепом і пояснила, чому поки що не хоче з ним особисто розмовляти.
Саливанчук, развод
Саліванчук каже, що розлучення було для неї досить болючим / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com

Відома українська акторка Ганна Саліванчук (зірка скетч-кому "Одного разу під Полтавою" і київського Театру на Подолі) розповіла, що вельми болісно переживає своє нещодавнє розлучення з чоловіком-нардепом від "Слуги народу" Олександром Божковим. Про це вона розповіла в рамках шоу "Ближче до зірок".

Артистка каже, що, хоч вона й розлучилася з чоловіком уже майже рік тому, проте їй досі боляче. Саліванчук стверджує, що їй важко дається спілкування з колишнім чоловіком безпосередньо і тому всі питання, що стосуються спільних дітей, вони обговорюють у листуванні.

"Мені зараз не хочеться спілкуватися. Коли у нас є це спілкування, воно мені робить боляче, я ще не готова. Я прошу, щоб це було в листуванні. Ми спілкуємося трохи, але я поки що хочу, щоб цього взагалі не було. Я кажу: "Дай мені час", - підсумувала Анна.

відео дня

Проте Саліванчук каже, що, незважаючи на розлучення батьків, діти чудово спілкуються з батьком - часто дзвонять татові, розмовляють з ними через відеозв'язок і разом проводять час.

Хто така Анна Саліванчук

Анна Валеріївна Саліванчук - українська актриса театру і кіно. Актриса Київського академічного драматичного театру на Подолі. У 2006 році закінчила Київський національний університет театру, кіно і ТБ ім. І. К. Карпенка-Карпенка. І. К. Карпенка-Карого

Нагадаємо, на початку 2024 року акторка Анна Саліванчук приголомшила фанатів новиною про те, що після восьми років подружнього життя вона розлучилася зі своїм чоловіком, нардепом і колишнім продюсером Студії "Квартал 95" Олександром Божком. У подружжя є двоє спільних синів - 7-річний Гліб та дворічний Микита.

Втім, що саме стало причиною її розриву з чоловіком після восьми років шлюбу - Анна Саліванчук вирішила зберегти в таємниці від шанувальників.

Вас можуть зацікавити такі матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти