StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зірка легендарного "Один вдома" розповів про серйозні травми під час зйомок

30 листопада 2022, 18:32
Актор отримав серйозні травми, незважаючи на те, що більш складні трюки виконали інші актори.
Зірка легендарного 'Один вдома' розповів про серйозні травми під час зйомок
Грабіжник Гаррі / Скріншот YouTube

Витівки та жарти в улюбленій святковій комедії "Один вдома" розігруються для сміху, але всі ми знаємо, що в реальному житті ці шахраї ніколи б не дісталися до сиквела, а юному Кевіну Макалістеру, ймовірно, довелося б постати перед судом.

За словами актора, який зіграв незграбного грабіжника Гаррі Дже Пеші, один з тих класичних розіграшів Макаллістера з вогнем і пір'ям, залишив його з "серйозними опіками".

"На додаток до очікуваних ударів, синців і загального болю, які ви могли б асоціювати з цим конкретним типом фізичного гумору. Я отримав серйозні опіки на маківці під час сцени", - сказав Пеші.

відео дня

Виявляється, Пеші сам зробив цей конкретний трюк, хоча дозволив професіоналам впоратися з "справжніми важкими трюками". На питання, чи повернеться він коли-небудь для участі в майбутній частині франшизи "Один вдома", 79-річний актор заперечив, зазначивши, що часи змінилися і, можливо, глядачі не так зацікавлені в тому, щоб двоє дорослих чоловіків тероризували покинуту дитину.

Нагадаємо, раніше відома американська співачка і актриса Дженніфер Лопес влітку після багаторічного розриву з актором/режисером Беном Аффлеком знову возз'єдналася з ним – але вже в шлюбі. Але в інтерв'ю для порталу Apple Music One вона зізналася, що їх розрив на початку нульових хворий по ній вдарив.

"Коли ми скасували весілля 20 років тому - найбільше горе в моєму житті. Чесно кажучи, я думала, що помру", – сказала Лопес. Вона додав, що багато років поспіль не здатна була співати композиції, які присвятила Аффлеку.

Лопес згадувала, що з 2003 по 2021 роки вона намагалася налагодити своє особисте життя і не думала, що возз'єднання з Аффлеком реально. Але потім всі зірки зуміли відшукати один одного-вирішивши, що їм потрібно обов'язково спробувати ще раз.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти