StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек опинилися на межі розлучення всього через 4 місяці після весілля

27 листопада 2022, 19:59
Хмари знову згущуються над союзом Бенніфер.
Дженніфер Лопес і Бен Аффлек
Дженніфер Лопес і Бен Аффлек опинилися на межі розлучення через сварку їхніх мам / ua.depositphotos.com

16 липня 2022 року, через 20 років після невдалого весілля, американська актриса і співачка Дженніфер Лопес і американський актор Бен Аффлек одружилися.

Однак всього через 4 місяці після весілля в ЗМІ з'явилися чутки про те, що пара знаходиться на межі розриву. Про це повідомляє The International Business Times з посиланням на National Enquirer.

Інформатор розкрив подробиці конфлікту, який може призвести до розриву подружжя. Так подейкують, що мами артистів дуже недолюблюють одна одну. "Бен і Джей Ло розуміють, що це буде Третя світова війна, якщо вони опиняться за одним обіднім столом. У них зараз дуже багато проблем. Їхні друзі всерйоз турбуються, що довго вони не протримаються", - повідомляє інсайдер.

Гваделупе Родрігес, мама Дженніфер, планує переїхати до доньки, коли досягне поважного віку, і їй не подобається, як сім'я Бена ставиться до Джен.

У свою чергу мама Бена, Кріс Енн, відкрито заявляє, що вважає першу дружину Аффлека і матір його трьох дітей, акторку Дженніфер Гарнер, донькою, якої у неї ніколи не було. З цієї причини вона не поспішає приймати Джей Ло в сім'ю.

Раніше стало відомо, що 49-річна німецька модель, акторка і телеведуча Хайді Клум планує подарувати своєму нинішньому чоловікові, 33-річному німецькому музиканту Тому Кауліцу, дитину.

Українська блогерка, бізневумен, а також дружина і менеджер співака Віктора Павлика Катерина Репяхова розповіла, як потрапила з однорічною дитиною в ДТП в Києві.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти