StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зірка "Кріпосної" потрапила в скандал через відпочинок на морі

26 липня 2022, 23:50
Актриса різко відповіла своїм передплатникам і розповіла, скільки їй обійшлася поїздка на море.
1658868497-9905.jpg
Наталія Денисенко / Instagram

Українська актриса і зірка серіалу" кріпосна " Наталія Денисенко потрапила в скандал.

Як повідомив телеканал 24, актриса потрапила в скандал через свою поїздку до Туреччини з сином. На своїй сторінці в Instagram, актрисі поставили питання, Чи не соромно їй в цей важкий воєнний час їздити по курортам. Вона також різко відповіла:

"Ні, тому що до війни я назбирала гроші і можу деякий час жити. Тому що мій чоловік в ЗСУ. Тому що я весь час війни займалася волонтерством. Бо я хочу, щоб моя дитина і я хоч на мить відпочили і були здорові, щасливі",– роз'яснила Наталія Денисенко.

відео дня

читайте також"Маємо зрозуміти, чому їх ненавидять": у Туреччині поляки побили росіян через підтримку війни в Україні

Вона також зізналася, що летіти відпочивати цього року не хотіла, бо "ціни космос", але її виштовхав чоловік Андрій Федінчик. До того ж син вже кілька місяців просився на море. Тому вони обрали Анталію-5-зірковий готель за 7 тисяч гривень на добу.

"Для мене зараз вийшло дорого, і з цієї причини їхати Я не хотіла, тому що роботи у мене немає. Наш готель п'ять зірок коштує 7 тисяч гривень ніч, все включено. Переліт з Варшави до Анталії - 10-16 тисяч гривень за людину в одну сторону, але знаю, що різні авіалінії – різці ціни. І з різних міст теж різна ціна. Висновок один-ціни у нас в Україні і наші перельоти були найвигідніші", – поділилася Наталія Денисенко.

Нагадаємо, раніше українська телеведуча Яніна Соколова прокоментувала скандал навколо телеведучої Маші Єфросиніної і поп-співачки Олі Полякової, які заявили, що продовжать вести своїй спільний YouTube-проект російською мовою. Такий коментар Соколова зробила в інтерв'ю для проекту "Палає".

Як каже Соколова, Єфросиніна і Полякова тримаються за російську мову з тієї простої причини, що контент українською мовою приносить менше переглядів і, відповідно, менше прибутку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти