StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зірка "Гри престолів" хоче відібрати дітей у чоловіка після розлучення

22 вересня 2023, 14:54
Софі Тернер подала в суд на Джо Джонаса і стверджує, що він не віддає дітей для того, щоб відвезти їх до Великобританії.
Софі Тернер
27-річна Софі Тернер подає до суду на 34-річного Джо Джонаса / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com

Британська актриса Софі Тернер, зірка культового серіалу "Гра престолів" і фільмів про Людей Ікс, подає в суд на свого чоловіка, співака Джо Джонаса (з яким знаходиться в процесі розлучення. Про це повідомляє британське видання Daily Mail.

Актриса хоче відвезти двох спільних з Джонасом дітей до Великобританії і звинувачує свого чоловіка в тому, що він забороняє дітям відвідувати її і ховає їх документи.

27-річна актриса подає до суду на 34-річного Джо Джонаса - після того, як він подав на розлучення на початку вересня в Майамі, штат Флорида.

відео дня

У документах, поданих до окружного суду США в Нью-Йорку, Софі подає клопотання "про повернення дітей до Англії".

"Позивачка Софі Белінда Тернер ("мати") через своїх нижчепідписаних адвокатів подає справжнє підтверджене клопотання про повернення дітей до Англії проти відповідача Джозефа Адама Джонаса ("батько")", — йдеться в матеріалах суду.

Тернер і Джонас прожили в шлюбі чотири роки. У них є спільні дочки ‒ трирічна Вілла і однорічна діджей.

Нагадаємо, раніше італійська актриса і модель Моніка Беллуччі вперше розповіла про роман з Тімом Бертоном. В інтерв'ю для престижного глянцю вона зізналася в своїх почуттях до режисера і його творінь.

Також стало відомо, що Адель стало погано під час концерту у Лас-Вегасі. Співачку знайшли без свідомості за лаштунками. Вона знепритомніла через біль від загострення давньої хвороби.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти