StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Тільки раз буває в житті зустріч: Беллуччі вперше розповіла про роман з Тімом Бертоном

26 серпня 2023, 12:04
1727
Кінозірка Моніка Беллуччі в інтерв'ю іспанському виданню журналу Harper's Bazaar вперше публічно розповіла про свій роман з Тімом Бертоном.
Тім Бертон, Моніка Беллуччі
Як каже Беллуччі, вона давно захоплювалася фільмами Бертона / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Легендарна італійська актриса Моніка Беллуччі вперше для фанатів дала коментар з приводу свого роману з культовим голлівудським режисером Тімом Бертоном. Про свої нові романтичні стосунки вона розповіла в інтерв'ю іспанській версії глянцевого журналу Harper's Bazaar.

"Я знайшла в Тімі людину з чудовим духом. Мені пощастило зустріти приголомшливу душу. Що я можу сказати. Перш за все я рада, що зустріла цю людину. Це одна з тих зустрічей, які рідко трапляються в житті. Я знаю його, люблю його. Я люблю Тіма і дуже поважаю Тіма Бертона", — сказала Беллуччі.

Як каже актриса, вона давно захоплювалася фільмами Бертона.

відео дня

"Мені подобається цей світ мрій, де монстри добрі. У цьому світі ми можемо перетворити наші темні риси на щось світле, прощаюче. У фільмах Тіма Бертона про це багато говорять", - сказала Моніка.

Нагадаємо, раніше відомий український актор, режисер кримськотатарського походження (зараз службовець у лавах ЗСУ) Ахтем Сеітаблаєв показав громадськості свою нову обраницю на світському заході.

Також першими кадрами з новонародженим сином поділився хореорграф Макс Чмерковський - після викиднів і невдалих спроб ЕКО танцюрист в захваті від того, що дружина змогла подарувати йому ще одну дитину.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти