StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Мама Вєрки Сердючки стала тещею - фото з весілля доньки

8 листопада 2023, 13:10
5863
Інна Білоконь видала заміж свою єдину дочку та поділилася зворушливим кадром з церемонії.
Інна Білоконь, Андрій Данилко
Інна Білоконь видала заміж дочку Яну / колаж: Главред, фото: instagram.com/belokoninnaviktorovna

Маму Вєрки Сердючки грає українська акторка та близька подруга Андрія Данилка Інна Білоконь. І якщо щасливе заміжжя її сценічної дочки є поки лише темою для пісень, то в реальному житті Білоконь вже заробила новий статус - тещі.

На своїй сторінці в Instagram Інна опублікувала чорно-білий знімок з весілля своєї доньки Яни. У кадрі наречена в розкішній білій сукні йде рука об руку зі своїм новоспеченим чоловіком. Пара щасливо посміхається своєму світлому майбутньому разом.

Білоконь не стала уточнювати, коли відбулося весілля та хто став нареченим її єдиної дочки. Також невідомо, чи був присутній на церемонії Андрій Данилко. Єдине, що цілком очевидно, так це те, що Інна щиро щаслива за Яну.

відео дня

Інні Білоконь та Андрію Данилку часто приписують романтичні стосунки. Однак у їхніх дружніх стосунках та професійній співпраці немає жодної романтики. Акторка вже більше 30 років щасливо одружена з чоловіком на ім'я Олег. Від нього Білоконь і народила дочку Яну.

дочка Інни Білоконь з чоловіком
Інна Білоконь показала фото з весілля дочки / instagram.com/belokoninnaviktorovna

Раніше українська акторка і ведуча Лілія Ребрик розсекретила стать майбутньої дитини. Для неї та її чоловіка, хореографа Андрія Дикого, це вже третій малюк, але батькам було так само хвилююче, як і в перший раз.

Також українська прима-балерина Катерина Кухар прокоментувала чутки про розставання з чоловіком і балетним партнером Олександром Стояновим. До цього артистка натякала на кардинальні зміни в особистому житті.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти