StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зоопарк скрізь: Райан Рейнольдс розповів, як це бути батьком чотирьох дітей

18 лютого 2023, 15:25
Голлівудські актори вже батьки чотирьох дітей. Однак вони не розкривають стать новонародженого.
Блейк Лайвлі, Райан Рейнольдс
Блейк Лайвлі, Райан Рейнольдс / instagram.com/vancityreynolds

Голлівудський актор і багатодітний батько Райан Рейнольдс, разом зі своєю дружиною, актрисою Блейк Лавлі, стали батьками вчетверте.

Зірковий тато поділився своїми почуттями з виданням Page Six. За його словами, Блейк Лайвлі добре пристосовується до життя матері чотирьох дітей.

Через кілька днів після того, як видання ексклюзивно повідомило про те, що 35-річна Лавлі і 46-річний актор Рейнолдс "зустріли свою четверту дитину", Рейнольдс поділився, що він і його дружина "дуже схвильовані" у зв'язку з новонародженим.

відео дня

"Подивіться, ми б не робили цього чотири рази, якби нам це не сподобалось", — сказав він ведучим Тайлеру Матісену та Келлі Еванс у програмі Power Lunch на CNBC цього тижня.

"У всіх все відмінно. Насправді у всіх все відмінно", - повторив він.

Хоча Рейнольдс не розкрив ні статі, ні імені дитини, він виявив, що їхній будинок був дуже неспокійним з моменту народження дитини.

"Якщо ми не розберемося з цим зараз, я думаю, у нас будуть великі проблеми. Але тут зоопарк, - пожартував він.

У вересні минулого року Лайвлі здивувала шанувальників новиною про вагітність, коли вона дебютувала зі своїм зростаючим животиком на 10-му щорічному саміті Forbes Power Women's Summit у Нью-Йорку.

Через кілька хвилин після "викриття" Лайвлі опублікувала слайд-шоу про хід своєї вагітності, щоб підірвати увагу папараці, які переслідують її вдома.

"Ось фотографії, на яких я вагітна в реальному житті, так що 11 хлопців, які чекають біля мого будинку, сподіваюся, залишать мене в спокої", — написала вона тоді. "Ви лякаєте мене і моїх дітей", - додала зірка.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що голлівудська актриса Блейк Лайвлі і її чоловік, актор Райан Рейнолдс, стануть батьками в четвертий раз.

Актриса шокувала своїх шанувальників, продемонструвавши свій животик на 10-му щорічному саміті Forbes Power Women's Summit у четвер у Нью-Йорку.

35-річна актриса посміхалася, обіймаючи животик у блискучій золотій сукні.

Лайвлі, яка вже є матір'ю трьох дочок: Джеймс, 7 років, Інес, 5 років, і Бетті, 2 роки.

Блейк Лавлі та Райан Рейнолдс одружилися у вересні 2012 року. Швидше за все, молоді батьки сподіваються, що на цей раз у них в родині народиться хлопчик.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти