StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Зомбі в клітці": Бабкін розповів про родичів з Росії

1 серпня 2022, 15:04оновлено 1 серпня 2022, 18:50
Артист поділився своїм болем і розповів про стосунки зі своїми родичами.
Сергій Бабкін
Сергій Бабкін / instagram.com/babkin_official/

Український співак Сергій Бабкін розповів про своїх родичів з Росії, яка напала на Україну і вбиває мирних українських жінок і дітей.

В інтерв'ю "Комсомольська правда в Україні", Бабкін розповів, що його батьки з Росії, Бєлгородської області, і всі родичі звідти.

"Від жодного з них за весь цей час не прийшло жодної есемесочки. Якщо не слова підтримки, то хоча б просто питання " " Як ти? Як йдуть справи? Як у вас? Що у вас? Ми чули таке-а це правда? Що відбувається, поясни, ти там?". Але-ні слова", - розповідає він.

відео дня

За словами Бабкіна, якщо з рідними так, то кричати до якихось людей, яких він знати не знає, взагалі немає сенсу. "Тому, як я вже сказав, потрібно працювати щодня на нашу перемогу і допомагати ЗСУ, волонтерам, які потребують зараз величезної підтримки", - додає він.

читайте також"Після" прильоту "почав заїкатися": Сергій Бабкін розповів, чому втік з родиною з України

"А мовчать нехай мовчать. Нехай там тихесенько живуть. Вони ж сподіваються перечекати. Але всі бачать все. Як вони будуть жити далі - я не знаю. Нам про таких взагалі думати не треба. Це мотлох, який потрібно вимести. А нам своє робити", - додає він.

Нагадаємо, український музикант і актор Сергій Бабкін піддавався критиці за те, що покинув Україну під час повномасштабної війни. Артист не став виправдовуватися за прийняте ним рішення, однак в інтерв'ю для Вікон пояснив, як вийшло так, що він з сім'єю опинився в Німеччині.

Зокрема Бабкін зазначив, що у нього не було планів залишати країну. Але перші вибухи 24 лютого, які вся сім'я зустріла в Харкові, змусили їх зібрати речі і виїхати до родичів у Дніпро.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти