StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Жирні" фото: Дженніфер Лопес з чоловіком "підловили" на парковці за "забороненим"

6 жовтня 2023, 22:52
Парочка не ховалася і з задоволенням продовжувала робити свої справи.
Дженніфер Лопес, Бен Аффлек
Дженніфер Лопес і Бен Аффлек - найбільш обговорюваний союз року / колаж: Главред, фото: instagram.com/jlo

Популярну співачку Дженніфер Лопес підловили на парковці з її чоловіком, голівудським актором Беном Аффлеком під час поїдання їжі з популярного фастфуд-ресторану - Макдональдса.

Парочка старанно жувала бургери в Лос-Анджелесі, не дивлячись на те, що як і раніше і навіть в цей момент виглядала "по-голлівудськи".

За інформацією Page Six, в секреті залишилося те, що ж собі замовив Бен Аффлек. Було лише видно величезний напій, який очевидно додавався до його меню.

відео дня

51-річний Аффлек відвідує Кафе Dunkin' Donuts "щодня", але його дружина, як відомо, дуже сувора щодо того, що вона вкладає у своє тіло.

"Ми їмо багато зелених овочів, спаржі, брюссельської капусти, брокколі та капусти", - сказала вона раніше Hello! про свої харчові звички з двома дітьми, додавши в інтерв'ю People, що вона" завжди "тримає при собі" свіжі продукти з великою кількістю фруктів і овочів" і п'є багато води.

Її давній особистий тренер Трейсі Андерсон також сказала, що Лопес "їсть дуже чисто, тому що їй потрібно дійсно хороше паливо для всього, що вона робить".

Фото парочки можна подивитися тут:

Нагадаємо, раніше легендарна латиноамериканська співачка і актриса Дженніфер Лопес дуже романтично привітала чоловіка, оскароносного голлівудського актора і режисера Бена Аффлека з днем народження. Тому виповнився 51 рік.

Нагадаємо, Лопес зараз виховує дочку Емму і сина Максиміліана від шлюбу зі співаком Марком Ентоні.

Після того як актриса разом з нинішнім чоловіком, актором/режисером Беном Аффлеком, відновила свій роман в 2021 році, то забрала своїх дітей і привезла їх до Каліфорнії.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти