StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дружина Тищенка шокувала мінімальними параметрами

6 квітня 2023, 14:25
Алла Барановська показала свою більш ніж струнку фігуру.
Алла Барановська
Алла Барановська / instagram.com/allabonya

Алла Барановська, власниця мережі салонів краси, а також дружина скандального депутата Миколи Тищенка, показала, як сильно схудла.

Як написала Барановська на своїй сторінці в Instagram, у неї є проблеми з апетитом на тлі стресу. Крім того, вона додала, що важить 47 кілограм.

"У Києві я не можу дотримуватися ніякого режиму. Ні їсти правильно, ні спати вчасно, ні тренуватися. Згадала, чому я не ходила на спорт в минулі роки. Тому що просто немає часу в цій робочій метушні. Робота над собою - це час, якого я взагалі не маю", - каже вона.

відео дня
Алла Барановська
Алла Барановська / Instagram

Барановська також додала, що коли "вони з дівчатками" зняли параметри, вона була просто в шоці. "Талія 61, стегна - 83. Я не худну спеціально. У мене почалися невеликі проблеми з їжею протягом минулого року і тепер стрес - і відразу немає бажання їсти. І це дуже неприємне почуття", - каже вона.

Алла Барановська
Алла Барановська / Instagram

Нагадаємо, раніше молода дружина українського депутата Миколи Тищенка Алла Барановська злякала своїх підписників різкою втратою ваги.

На своїй сторінці в Instagram, молода жінка показала фото, де видно, наскільки вона постройнела. Барановська також написала, що лікар заборонив їй фізичні навантаження, але підтримувати форму їй допомагають різні процедури для тіла.

Крім того, раніше Барановська розлютилася на журналістів, звинуватила їх у піарі і встала на захист свого чоловіка, якого в деяких ЗМІ вже називають "лакшері волонтер".

Так, на своїй сторінці в Instagram, власниця салонів краси, задала своїм підписникам питання, мовляв, що сталося з часом з початку війни. "Навіть немає енергії, щоб посилати різних д..ілов-чернушників. Я думала з війною брати гроші за замовну "жовтяницю" стане соромно, але ні", - обурюється вона.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти