StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дружина Тищенка обурюється через "жовтуху"

6 серпня 2022, 17:00оновлено 6 листопада 2023, 16:51
Алла Барановська пише гнівні пости в Instagram.
Алла Барановська
Алла Барановська / instagram.com/allabonya

Дружина Миколи Тищенка Алла Барановська розлютилася на журналістів, звинуватила їх у піарі і стала на захист свого чоловіка, якого в деяких ЗМІ вже називають "лакшері волонтер".

Так, на своїй сторінці в Instagram, власниця салонів краси, задала своїм підписникам питання, мовляв, що сталося з часом з початку війни. "Навіть немає енергії, щоб посилати різних д..ілов-чернушников. Я думала з війною брати грошей за замовну "жовтяницю" стане соромно, але ні", - обурюється вона.

Вона також дала пораду всім благодійникам, включаючи себе:" коли хтось надумає дати вам свою оцінку вашій роботі, просто посилайте за російським кораблем і працюйте далі не обертаючись",-радить вона.

відео дня

читайте такожТищенко потрапив у Новий конфуз: нардеп помилково привітав українців з Днем Незалежності

Втім, вона також поділилася хорошими новинами і зізналася у своїй любові до Києва. "У Києві стали просто капець які всі добрі. Я такого не пам'ятаю з мого переїзду до столиці. Всі вітаються, допомагають. Хлопці знайомляться з дівчатами всюди. Хто шукає кохання, дівчата, вам потрібно в столицю", - пожартувала Барановська.

Нагадаємо, раніше народний депутат від фракції Слуга народу Микола Тищенко помилився у своєму пості в Facebook. Так, 28 липня, замість Дня української державності він привітав народ з Днем Незалежності України. У коментарях "здивувалися", мовляв, як могли перенести головне державне свято більш ніж на місяць, нікого не попередивши. Незабаром пост був виправлений, і Тищенко опублікував привітання З Днем Хрещення Русі і з Днем української державності.

Зокрема, пост парламентарія в соціальній мережі Facebook з'явився близько 10: 55 у четвер, 28 липня. У повідомленні був вірш, а також фотознімок з українськими прапорами в центрі Києва.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти