StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дружина невиліковно хворого Брюса Вілліса розповіла, як справляється з горем

2 вересня 2022, 01:12
Модель і блогерка зізналася: те, що їй доводиться переживати разом з актором, часом паралізує її.
Брюс Вілліс
Емма Хемінг-Вілліс розповіла, як справляється з горем через хворобу Брюса Вілліса / instagram.com/emmahemingwillis

67-річний голлівудський актор, зірка фільмів Кримінальне чтиво, Міцний горішок і П'ятий елемент, Брюс Вілліс має необоротне, прогресуюче порушення роботи мозку під назвою афазія. Через нього артист відмовився від акторської кар'єри і має розлади вимови і сприйняття мови.

У повсякденному житті це також приносить акторові дискомфорт, проте він має сильну групу підтримки - п'ятеро дочок і дружину Емму Хемінг.

Незважаючи на 23-річну різницю у віці, Брюс і Емма дійсно щасливі разом, але через хворобу актора їм ще належить дізнатися значення слів весільної клятви "в хворобі і в радості".

відео дня

У Національний день усвідомлення горя Емма вирішила поділитися своїм досвідом, як вона переживає трагедію, яка торкнулася не тільки Вілліса, але і всю його сім'ю. Щоб подолати темні думки, які час від часу відвідують її, вона шукає собі нові хобі, які відволікають від роздумів.

"Це було літо самопізнання - пошуку нових захоплень, виходу із зони комфорту і збереження активності. Моє горе може бути паралізуючим, але я вчуся жити з ним. Як сказала мені моя пасербиця, горе - це найглибша і найчистіша форма любові. Я сподіваюся, що ви теж знайдете деяку розраду в цьому", - поділилася роздумами Хемінг.

Раньше таємничого чоловіка показала зірка серіалів Папік і Свати, українська акторка Анна Кошмал - артистка розповіла, як зустрілася з батьком своєї дитини.

Також про свої нелегких стосунках з екс-дружиною чоловіка-мільярдера розповіла співачка Камалія - жінка будувала підступи проти нової коханої колишнього.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти