StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зеленська одягла яскраві різні шкарпетки зі змістом

21 березня 2024, 15:42оновлено 21 березня, 17:15
Олена Зеленська підтримала світову ініціативу.
Олена Зеленська показала грайливий образ
Олена Зеленська показала грайливий образ / Колаж Главред, фото Instagram/olenazelenska_official

Перша леді України Олена Зеленська, яка раз у раз тішить своїх шанувальників елегантними та стильними образами, не боїться експериментувати.

Зокрема, вона з'явилася в різних шкарпетках, яскравого кольору та орнаменту. Як написала перша леді на своїй сторінці в Instagram, ці шкарпетки незвичайні.

"Ми разом підтримуємо міжнародну акцію #lots_of_socks, присвячену сьогоднішньому Всесвітньому дню інформування про людей із синдромом Дауна. По всьому світу люди надягають різні шкарпетки - так вони підтримують тих, хто має додаткову хромосому в 21 парі", - пояснила Олена Зеленська.

відео дня

У своєму пості, вона також представила майстриню, яка є автором малюнка на шкарпетках. "Роботи художниці впізнавані та представлені на аукціонах у Чикаго та Варшаві", - каже вона.

Свій образ вона доповнила білою кофтою, чорним денімом та лоферами. Дружина президента, як завжди, виглядала стильно та елегантно.

Хто така Олена Зеленська?

Олена Зеленська - дружина президента України Володимира Зеленського, перша леді України з 20 травня 2019 року, сценаристка студії "Квартал-95". Входить до списку 100 найвпливовіших людей 2023 року за версією журналу Time.

Нагадаємо, нещодавно Зеленська відвідала підсумкову цьогорічну Міжвідомчу координаційну раду з впровадження Всеукраїнської програми ментального здоров'я та продемонструвала особливу брошку із символічним підтекстом.

А також під час ділового візиту до Франції Олена Зеленська показала особливий образ у стилі "паризького шику".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти