StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Сіра леді: Олена Зеленська з'явилася в дитячій лікарні в елегантному монолуці

9 лютого 2024, 02:35
Стиль дружини президента України залишається бездоганним незалежно від того, які заходи вона відвідує.
Олена Зеленська
Олена Зеленська в дитячій лікарні в Боряці - перша леді показала новий монохромний лук / колаж: Главред, фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Перша леді України Олена Зеленська разом із міністеркою охорони здоров'я Данії Софі Леде відвідала Київську обласну дитячу лікарню в Боярці. У вересні 2023 року за результатами Саміту перших леді та джентльменів медичний заклад став "побратимом" Лікарні імені Марії Єлизавети в Копенгагені.

Під час зустрічі з медичним персоналом у Боряці на обговорення було винесено роботу "Школи супергероїв", де діти, які довго перебувають на лікуванні, мають змогу здобувати повноцінну освіту, а також питання про людиноцентричний підхід до лікування. Про це перша леді України розповіла у своєму Telegram-каналі.

Для зустрічі з Софі Леде, а також із данськими та українськими медичними працівниками, Зеленська підібрала стриманий образ - у міру діловий, але елегантний.

відео дня

Так дружина президента віддала перевагу сірому монохрому - вовняний графітовий гольф і костюм-двійка, подовжений жакет і вільні штани зі стрілками, в тон. У макіяжі та аксесуарах вона була стриманою, а під час відвідування самої лікарні одягала захисну медичну маску.

Олена Зеленська
Олена Зеленська в дитячій лікарні в Боряці - перша леді показала новий монохромний лук / колаж: Главред, фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Раніше пропагандисти країни-окупанта зганьбилися фейком про Олену Зеленську та її шопінг у магазині Cartier, на який вона нібито витратила космічну суму грошей.

Також перша леді України поділилася своїм "егоїстичним" бажанням щодо Володимира Зеленського, яке виникло в неї під час повномасштабної війни в країні.

Інші новини про Олену Зеленську:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти