StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

За відмову виступати в Криму і донос: в РФ скасовують концерти ще однієї групи

11 червня 2023, 14:29
Виступ гурту "Звірі" мав відбутися на безкоштовному концерті.
Соліст гурту
Соліст гурту "Звірі" Роман Звір. / Фото Instagram / zveri_official

Виступ російської групи "Звірі" відмінили у терористичній Росії. Група повинна була виступати на безкоштовному концерті в рамках Петербурзького міжнародного економічного форуму.

За інформацією пропагандистського видання "Фонтанка", скасування виступу трапилася після доносу декана факультету журналістики Московського державного інституту культури (МГИК) Юрія Кота, який розкритикував соліста групи Романа Білика за антивоєнну позицію і відсутність концертів в анексованому Криму.

відео дня

"У Білика багата біографія справжнього представника п'ятої колони. Коли в 2020 році громадяни Росії голосували за поправки до Конституції, кумир молоді Рома Звір на "Голубом огоньке" розповідав, як він жодного разу не голосував на виборах президента, як російське суспільство боїться поліцію і не довіряє владі, а голосування, напевно, треба бойкотувати, тому що все одно все намалюють за виборця. Всі пам'ятають, як Білик проявляв активність, захищаючи режисера Кирила Серебренникова, днював біля будівлі суду, не раз висловлювався з питання", — написав окупант у своєму блозі.

Після цього депутат Закзборів Санкт-Петербурга Костянтин Чебикін попросив прокуратуру скасувати виступ групи на ПМЕФ.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що запроданка Ані Лорак, яка підтримує Росію в її жорстокому військовому нападі на Україну, не залишає спроб заробити грошей. В Україні, зі зрозумілих причин, вона ніколи вже не зможе виступити. Однак і в її улюбленій терористичній Росії їй також не раді. Тому їй залишається єдине - гастролювати по курортних містах і співати перед ліберальними товстосумами, які ще й при цьому будуть їсти і пити.

Раніше стало відомо, що в італійському місті Лерічі скасували концерт скандальної української пропутінської піаністки Валентини Лисиці, яка оскандалилася своїми заявами щодо окупованого Росією Донбасу, а також підтримкою Путіна.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти