StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"За що хлопці гинуть": блогерка Верба похвалилася новою машиною за 10 млн грн

9 липня 2023, 18:39
У Мережі почався скандал, адже підписників Юлії обурило, що дівчина купує такі дорогі машини і нічого не публікує про війну в Україні.
Юлія Верба
Юлія Верба на тлі війни купила машину за 10 млн грн / Колаж: Главред, фото: instagram/verbaaa.verbaaa

20-річна українська блогерка Юля Верба купила нову машину Mercedes-Benz S 580 2023 року випуску. Її вартість становить 7-10 мільйонів гривень. Фото вона особисто розмістила на своїй сторінка в Instagram.

На тлі війни вона похвалилася, що в своєму віці вже купила другу дорогу машину.

"Так, я блондинка і так, я купила есочку. 2023 рік! 580, чотирьох літрова, ахх звір. Тепер Юлечка Верба рухається на потужному апараті. Колись я не могла дозволити собі новий айфон, а зараз можу дозволити собі купити новий "Мерседес" з салону. Мрійте, працюєте і все буде!"- підписала Верба.

відео дня

Деякі користувачі були раді за дівчину і привітали її з таким придбанням. Однак інші користувачі були обурені, адже блогерка на своїй сторінці практично нічого не говорить про війну, а лише показує своє життя аудиторії, яка становить понад мільйон підписників.

Юлія Верба
Юлія Верба на тлі війни купила машину за 10 млн грн / фото: instagram/verbaaa.verbaaa
Юлія Верба
Юлія Верба на тлі війни купила машину за 10 млн грн / фото: instagram/verbaaa.verbaaa

Користувачі були шоковані такою дорогою обновкою, адже у блогерки вже є дорога машина:

  • "Боже за що наші хлопці там гинуть? У цій країні напевно вже нічого не зміниться. Хтось віддає останнє, щоб допомогти військовим, щоб закінчити війну. А хто купує собі машини з салону"
  • "500-й день повномасштабного вторгнення в Україну... Юлечка захотіла якраз сьогодні святкувати покупку машинки. Жодної сторіс про те, що вона хоча б пам'ятає який сьогодні день, віддати честь воїнам"
  • "Так це круто. Але скільки б можна було купити бу авто для того, щоб витягувати поранених хлопців"
  • "Зараз під час війни взагалі не активно хизуватися новими тачками коли людям нема чого їсти і де жити"
  • "Коли в Україні 500 день війни, ця "патріотка" яка в перші дні ревіла і показувала як же їй болить, що почалася війна - тепер жодного про це, жодного збору на ЗСУ не виставила в сторіс"
  • "Ганьба, ганьба і ще раз ганьба, поки всі нормальні блогери роблять збір грошей на підтримку ЗСУ і женуть машини в Донецькому напрямку, вона купує автомобіль і ні копійки для хлопців, які проливають кров, щоб ми всі зараз тут жили спокійно!"

Раніше українська співачка Камалія розкрила подробиці її розставання з пакистанським мільйонером Мохаммадом Захуром, з яким перебувала у відносинах 20 років.

Також нова обраниця українського шоумена Володимира Остапчука, 22-річна журналістка Катерина Полтавська, спровокувала чутки про свою вагітність від ведучого.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти