StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Юрій Горбунов відверто розповів про спілкування з колишнім чоловіком Осадчої

6 квітня 2023, 14:56
Для обох ведучих їх союз - другий шлюб, а з попередніми партнерами у них склалися особливі відносини.
Юрій Горбунов, Катя Осадча
Юрій Горбунов і Катя Осадча знайшли своє сімейне щастя з другої спроби / instagram.com/gorbunovyuriy

Українські ведучі Юрій Горбунов і Катя Осадча багато років працюють разом. Тож не дивно, що з часом їх професійні стосунки переросли в романтичні, і з 2017 року Осадча і Горбунов - офіційно чоловік і дружина.

Для обох це - другий шлюб, і вони обидва не обірвали відносини з попередніми партнерами остаточно. Подробиці їх спілкування в своєму інтерв'ю для Слави Дьоміна розкрив сам Горбунов.

Шоумен розповів, що не тільки особисто знайомий з першим чоловіком Осадчої, а й бачиться з ним досить часто. Наприклад, на сімейних заходах, адже колишній Каті все ще член її сім'ї.

"Ми знайомі. Ми давно були знайомі. Ми вітаємося. Ми іноді навіть бачимося. Він у Катіного батька на дні народження буває", - коментує Горбунов.

Катя Осадча вийшла заміж за депутата і бізнесмена Олега Поліщука в 2001 році, коли ведучій було всього 18 років. Їх шлюб закінчився розлученням у 2004 році. За цей час Осадча народила Поліщуку сина Іллю (2002 р. н.).

Раніше український співак і комік Володимир Дантес, колишній чоловік Наді Дорофєєвої, заступився за артистку - він жорстко осадив глядачку, яка вирішила образити Додо в його присутності.

Також співачка і головна героїня другого сезону" Холостячки " Злата Огневич розповіла, кого б зараз вона вибрала на шоу, якби можна було повернути час назад.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти