StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Злата Огневич чесно зізналася, кого б тепер обрала на шоу "Холостячка"

3 квітня 2023, 18:37
Співачка пофантазувала, щоб могла статися, якби можна було повернути час назад.
Злата Огневич, Андрій Задворний
Злата Огневич і Андрій Задворний склали пару за підсумками другого сезону шоу "Холостячка" / instagram.com/zlata.ognevich, instagram.com/holostyakstb

Українська співачка Злата Огневич у 2021 році стала головною героїнею другого сезону романтичного реаліті-шоу Холостячка. Обранцем артистки став український бізнесмен Андрій Задворний, щастя з яким, на жаль, тривало недовго.

Чоловік покинув Злату ще до пост-шоу, мотивуючи це тим, що почуття до неї згасли. Для співачки це було справжнім ударом, який вона довго намагалася пережити.

Згодом артистка розповіла, що обрала Задворного серцем, але вибір цей відбувся, ймовірно через те, що він нагадував їй хлопчика, в якого вона могла б закохатися в школі - в підлітковому віці у неї не було часу на романтичні захоплення через копітку роботу над співочою кар'єрою.

відео дня

Через два роки після розставання з Задворним, Огневич все ще самотня. Проте, вона, схоже, нітрохи не шкодує про болючий досвід, який їй принесли стосунки з Андрієм.

На своїй сторінці в Instagram, під час спілкування з шанувальниками, артистка переконано заявила, що навіть зараз, з висоти цього досвіду, вона б обирала собі партнера на "Холостячці" серцем.

Злата Огневич
Злата Огневич розповіла, хто з "Холостячки" міг би стати її партнером зараз / instagram.com/zlata.ognevich

Раніше український співак і комік Володимир Дантес, колишній чоловік Наді Дорофєєвої, заступився за артистку - він жорстко осадив глядачку, яка вирішила образити Додо в його присутності.

Також стало відомо, що шлюб американської поп-ікони Брітні Спірс і її молодого чоловіка Сема Асгарі дав тріщину - інсайдер розповів, чому їхній союз зараз переживає не найкращі часи.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти