StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Юна версія Залізного Арні: позашлюбний син Шварценеггера став його точною копією

10 листопада 2023, 02:32
Джозеф Баена за формою наздогнав свого зіркового батька, і з задоволенням грає м'язами на камеру.
Арнольд Шварценегген, Джозеф Баена
Як виглядає позашлюбний син Арнольда Шварценеггера Джозеф Баена / колаж: Главред, фото: instagram.com/joebaena

2011 рік для героя бойовиків і бодібілдера Арнольда Шварценеггера виявився вкрай насиченим - він пішов з поста губернатора штату Каліфорнія, відсвяткував срібне весілля з журналісткою Марією Шрайвер, а через два тижні оголосив про розлучення з нею.

Ще через тиждень він публічно зізнався, що має позашлюбного сина від покоївки Мілдред Баени, яка працювала у Шварценеггерів 20 років, та звільнилася за кілька місяців до гучних заяв Арні.

Зараз Шварценеггер публічно визнає свого сина, Джозефа Баену. Молодик, якому зараз 26 років, у всьому наслідує свого зіркового батька - він пробує свої сили в акторстві і музиці, та на всі 100% розділяє пристрасть "Термінатора" до бодібілдингу.

відео дня

Баена старанно займається кожен день, щоб досягти таких же результатів, як Шварценеггер. При цьому молодик охоче хвалиться тілом у своєму блозі в Instagram.

На одному з недавніх роликів Джо продемонстрував разючу схожість з батьком, і цілком міг би позмагатися за титули Містера Всесвіту і Містера Олімпія, якими володіє Залізний Арні.

Джозеф Баена
Як виглядає позашлюбний син Арнольда Шварценеггера Джозеф Баена / колаж: Главред, фото: instagram.com/joebaena

Раніше Дженніфер Лопес розкрила секрет свого шлюбу з Беном Аффлеком, який триває вже більше року. Це їх друга спроба узаконити стосунки - двадцять років тому вони розійшлися за день до весілля.

Також в ЗМІ з'явилися подробиці про похорон актора Меттью Перрі. На церемонію прощання з 54-річним "Чендлером Бінгом" прийшов весь основний акторський склад серіалу "Друзі".

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти