StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Я вас завжди любила": Собчак висловилася щодо заяви Пугачової

19 вересня 2022, 12:42оновлено 19 вересня 2022, 14:55
Собчак несподівано встала на бік Пугачової і публічно заступилася за свою улюблену співачку.
Алла Пугачова
Алла Пугачова / скріншот

Російська журналістка і пропагандистка Ксенія Собчак, яка називає себе ліберальною, відреагувала на сміливу заяву російської співачки Алли Пугачової.

Як раз раніше поп-співачка Алла Пугачова у день народження своїх дітей, Гаррі та Єлизавети, 18 вересня, публічно виступила на підтримку свого чоловіка, коміка Максима Галкіна (його нещодавно влада країни-агресора, Росії, визнала "іноагентом").

"Звернення до Мін'юсту РФ. Прошу зарахувати мене до лав іноагентів моєї улюбленої країни, бо я солідарна зі своїм чоловіком, чесною, порядною і щирою людиною. Справжнім і непідкупним патріотом Росії, бажаючим Батьківщині процвітання, мирного життя і свободи слова", — написала вона.

відео дня

Собчак, яка називає себе незалежною журналісткою, але за фактом є такою ж пропагандисткою, як і всі інші російські журналісти, опублікувала пост, в якому виступила з підтримкою співачки.

Алла Борисівна! Я вас завжди любила! І вдячна, що в моєму житті були ваші пісні, з якими я закохувалася і розлучалася, сумувала і веселилася...спасибі, що ви - чесна і порядна людина, а не просто "геніальна співачка", - написала вона.

Нагадаємо, раніше Пугачова все ж відмовилася визнавати російське військове вторгнення в Україну війною, обравши досить виверткі формулювання, побажавши "припинення загибелі наших хлопців за ілюзорні цілі, що роблять нашу країну ізгоєм і обтяжують життя наших громадян".

Російський артист Максим Галкін, який відмовився підтримувати війну в Україні і Політику диктатора Путіна і був визнаний іноземним агентом, прокоментував це рішення влади країни-агресора.

"Я не продаю свою думку і свої думки і не купую чужі. Я торгівлею совістю не займаюся", - додав він. Артист також звернувся до Міністерства юстиції, вказавши на те, що "пристойні люди" не платять за щирість і чесність.

Незадовго до цього епізоду його дружина Алла Пугачова повернулася на батьківщину. Однією з причин називають нерухомість, якою володіє зоряне сімейство.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти