StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Влаштував скандал: Галкін на концерті в Новій Зеландії порівняв росіян з орками

9 вересня 2022, 16:09
Гуморист і телеведучий Максим Галкін порівняв росіян з расою орків – вигаданих істот-варварів, схильних до війни, насильства і підлості.
Галкін, російська армія, орки
Максим Галкін / Instagram, УНІАН

Відомий російський гуморист-опозиціонер Максим Галкін влаштував черговий скандал своїм іронічним висловлюванням - просто порівнявши росіян з орками (злісною расою вояк-злочинців з легендарного Фентезі-роману Джона Толкієна "Володар кілець"). У своєму Instagram комік опублікував відео з концерту ‒ в далекій Новій Зеландії.

Один з фанатів Галкіна згадав, що зйомки трилогії "Володар кілець" (1999-2003) за мотивами творів Джона Толкіна проходили саме в цій далекій країні в Новій Зеландії. І іронічно поцікавився, чи планує комік заглянути в гості до хоббітів (ще одна вигадана раса з "Володаря кілець" ‒ але строго позитивні герої).

"До вершників Рохана", - в той йому відповів комік, показавши добре знання тексту Толкієна.

відео дня
Галкін, коменти

Легендарний письменник у "Володарі кілець" описував орків як фантастичних тварюк і бездумних вояк, які готові на будь ‒ які лиходійства і злочини на славу свого чорного володаря-Саурона. Ситуація в тому, що після повномасштабного військового вторгнення Росії в Україну "орками" почали називати російських окупантів ‒ і Галкін обіграв це у своєму злий жарті.

Нагадаємо, раніше Максим Галкін одним з перших серед російських знаменитостей прокоментував війну в Україні. Через підтримку нашої країни гуморист потрапив до списку заборонених артистів в Росії, його концерти скасовують і хочуть позбавити нагород і звань.

Також з Галкіним стали в масовому порядку розривати рекламні контракти.

Крім того, коміка швидко звільнили з Першого каналу росТБ, де він працював останні п'ять років ведучим програми "Сьогодні ввечері".

Галкін у відповідь на всіх своїх виступах в рамках світового турне почав у вельми жорсткій формі глумитися над усіма росіянами, які слухняні волі російського диктатора Путіна.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти