StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Я маю право": мовчунка Клара Новікова показала свою позицію щодо війни в Україні

20 серпня 2024, 22:22
5942
Зрадниця Клара Новікова воліє мовчати про війну в Україні.
Клара Новікова
Клара Новікова відмовляється їздити на незаконно окупований Донбас / колаж: Главред, фото: vk.com/klara_novikova

Російська гумористка Клара Новікова, яка хоч і уродженка Києва, але продовжує жити і працювати в країні-окупанті РФ, не хоче навіть згадувати про звірства російських окупантів у її рідній країні.

Як повідомляють пропагандистські росЗМІ, Новікова наразі бере участь у квартирниках та інколи виступає із сольними концертами в Москві. Також вона категорично відмовляється брати участь у шоу через "провокаційні" теми.

відео дня

"Я маю право не їздити на Донбас, оскільки мені не 15 років. Давайте ми не будемо на цю тему розмовляти. Я живу собі тихо, займаюся професією, люблю своїх дітей, онуків, друзів. Дуже цим дорожу і своїм ім'ям теж дорожу", - заявила Новікова.

Хто така Клара Новікова?

Клара Новікова - радянська і російська актриса, артистка естради, гумористка, співачка, телеведуча; народна артистка РФ (1997). Член громадської ради Російського єврейського конгресу.

Клара Новікова - останні новини по темі

Зазначимо, Клара Новікова так і не підтримала Україну в боротьбі проти терористичної Росії через російських окупантів, які приходять до неї на концерти.

А також Олександр Морозов запропонував Кларі Новіковій покинути РФ через її мовчання щодо війни. Також любитель Путіна зазначив, що рідко бачиться з Новіковою і не розмовляє з нею, оскільки не любить "непатріотів".

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти