StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Я була в розпачі": Олена Кравець розповіла, як сильно її змінила війна

14 липня 2023, 02:25
Колишній резидент Студії "Квартал-95" поділилася своїми спостереженнями.
Олена Кравець
Олена Кравець зізналася, як її змінила війна / колаж: Главред, фото: instagram.com/lennykravets

Українська акторка, комік і ведуча Олена Кравець поділилася з шанувальниками спостереженнями про те, як її особисто змінила війна. Безумовно, у кожного українця ця трагедія залишила і продовжує залишати на душі сліди. Але в собі артистка помітила також і зовнішні зміни.

Про це вона розповіла на своїй сторінці в Instagram. Так Кравець зазначила, що в загальноприйнятому значенні стала старше, проте турбує її не тільки це.

"Справа в тому, що навесні минулого року, після того, як час вже перестав вимірюватись одним днем лютого і ми почали жити вже зовсім іншим життям, - я помітила, що якось стрімко змінююсь: на рівні тіла, осанки, обличчя та очей..Дорослішаю, так би мовити, але я впевнена, ви розумієте про що я", - пише вона.

відео дня

Також Олена зазначила, що нову себе в новій реальності вона сприймає насилу, і на перших порах її це дуже злило.

"Я перестала впізнавати себе - як внутрішньо, так і у дзеркалі. Знаю, що багато хто з вас відчували те саме, всі ми тоді були на одне обличчя, не звертали на це уваги й розуміли причину цих змін. Йшов час, кожен день війни залишав свої відбитки - шрами на нашій землі, пам’яті, свідомості, а ще - на моїй шкірі, обличчі та поставі. Це дратувало і додавало стресу. Я була у розпачі", - зазначає Олена Кравець.

Раніше український дизайнер, яка одягає першу леді України Олену Зеленську, розповіла про особливу фату, яку вона створила для весілля співачки Наді Дорофєєвої та ресторатора Міші Кацуріна.

Також дружина Віктора Павліка, блогерка Катерина Репяхова, розповіла, що у артиста серйозні проблеми з серцем, через що він восени робитиме операцію на нездоровому органі.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти